Home / Design  / PANTONE 2019: CRAVINGS și CLASSICO

PANTONE 2019: CRAVINGS și CLASSICO

Institutul Pantone ne indică ce culori se vor purta în designul de interior în anul 2019

 

Faptul că Ultra Violet, culoarea anului 2018, își păstrează încă domnia, nu i-a împiedicat pe experții în culori de la PANTONE să prezică ceea ce vom vedea cu precădere în anul 2019.

 

PANTONEVIEW home + interiors 2019 include două palete de culori alese special pentru articolele și designul de interior și reprezintă o întoarcere la clasic, cu câteva nuanțe demne de luat in seamă.

 

Laurie Pressman, vicepreședinte al Institutului Pantone: „Cu mai multe opțiuni ca înainte, este esențial ca brandurile și designerii de mobilier și de interior să se conecteze cu consumatorii și să furnizeze temele, paletele și culorile care să angajeze și să stimuleze în profunzime. Inspirat de ideea de a ne concentra, din cauza alegerilor infinite ale timpului nostru și a nevoii de a ne perfecționa în a-i capta pe cei cu privirile rătăcite, PANTONEVIEW acasă + interioare 2019 este o hartă a culorii care ne conduce pe drumul spre un viitor divers și imaginativ.”

 

POTRIVIT PANTONE, CRAVINGS ESTE INSPIRATĂ DIN FARFURIE

 

CRAVINGS va ispiti ochiul și gusturile cu picante nuanțe de roșu, cu dulcele portocaliu flamingo și bogate nuanțe purpurii. Seducătoare aluzii la „alimentele fetiș” aprofundează mesajul irezistibil al paletei. Neutrele cu gust bej de Butterum și Cappuccino servesc o încântătoare și caldă prezență, în timp ce verdele ierburilor promite un răgaz răcoritor de la fierbințeala nuanțelor înconjurătoare. Aceste arome excepționale se vor baza pe experiențe senzoriale memorabile pentru a le inspira pe altele noi,  la fel de plăcute.

 

 

CLASSICO „DESCHIDE UȘA STILULUI CALD ȘI DURABIL” (Laurie Pressman)

 

Așa cum sugerează și numele, nuanțele CLASSICO sunt fundamentale, de bază și veșnice și, în același timp, elegante și mereu la modă. Aceasta este paleta unde albul grațios al lebedei și culoarea maronie a cămilei coexistă fără efort cu turcoazul adânc, griul chic de flanel, roșu burgundy și negrul caviar. Arome bogate de aur și brandy de caise oferă elemente de finisare pentru un limbaj al culorilor vorbit la nivel mondial, la toate categoriile de produse și pe toate nivelurile pieței.

 

 

Sursa: apartmenttherapy.com

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT