Home / Design  / PANTONE 19-4052 ALBASTRUL CLASIC, culoarea anului 2020

PANTONE 19-4052 ALBASTRUL CLASIC, culoarea anului 2020

„Trăim într-o lume în care avem nevoie de încredere și de speranță. Despre acest fel de constanță și încredere ne vorbește PANTONE 19-4052 CLASSIC BLUE, acest solid și neîndoielnic albastru pe care ne putem baza întotdeauna. Impregnat de o adâncă rezonanță, CLASSIC BLUE ne oferă un fundament sigur. Acest nemărginit și evocativ albastru al infinitului cer de seară ne încurajează să privim dincolo de evidență, să ne extindem gândirea, încurajându-ne să reflectăm mai profund, să ne lărgim perspectiva și să deschidem fluxul comunicării.” (LEATRICE EISEMAN, director executiv PANTONE COLOR INSTITUTE)

 

 

Introducând în viața noastră încredere și atașament, această nuanță puternică de albastru scoate în evidență necesitatea pentru o bază sigură și stabilă pe care să putem construi pe măsură ce trecem pragul în noua eră. Atemporală și rezistentă, PANTONE 19-4052 CLASSIC BLUE este elegantă prin simplitatea ei. Sugerând cerul la amurg, calitățile liniștitoare ale PANTONE 19-4052 CLASSIC BLUE provoacă introspecția și evidențiază dorința noastră de stabilitate. Fiind o culoare odihnitoare din punct de vedere psihologic, PANTONE 19-4052 CLASSIC BLUE aduce un sentiment de pace și liniște spiritului uman și oferă putere de concentrare și claritate. Acest ton reflectorizant de albastru favorizează rezistența în fața problemelor și capacitatea de a lua decizii corecte.

 

 

Deoarece tehnologia continuă să evolueze înaintea capacității umane de a prelucra toate noile informații, este ușor de înțeles de ce avem tendința de a gravita în jurul culorilor simple și oneste care oferă promisiunea protecției. Lipsită de agresivitate și ușor de acceptat, PANTONE 19-4052 CLASSIC BLUE se pretează la o interacțiune relaxată. Asociată cu venirea unei noi zile, această favorită universală este îmbrățișată confortabil de toată lumea.

 

 

Despre culoarea PANTONE a anului

 

De peste 20 de ani, Color of the Year de la PANTONE a influențat dezvoltarea produselor și deciziile de cumpărare în multe industrii, inclusiv modă, mobilier pentru casă și design industrial, precum și în ambalarea produselor și designul grafic.

 

Procesul de selecție PANTONE Color of the Year necesită o analiză atentă a tendințelor. Pentru a ajunge la selecția anuală, experții în culori de la PANTONE COLOR INSTITUTE colindă lumea în căutarea noilor influențe cromatice. Acest lucru poate include studierea industriei de divertisment, a filmelor aflate în producție, a noilor colecții de artă și a noilor artiști, a modei și a tuturor domeniilor de design, a celor mai populare destinații de călătorie, precum și a noilor stiluri de viată și de joacă și condiții socio-economice. Influențele pot proveni, de asemenea, din noile tehnologii, materiale, texturi și efecte care afectează culoarea, din platformele de socializare relevante și chiar din evenimentele sportive viitoare care captează atenția la nivel mondial.

 

 

 

Sursa: pantone.com

 

 

Review overview

POST A COMMENT