Home / Promo  / PALISANDER, își prezintă oferta de mașini și unelte la București

PALISANDER, își prezintă oferta de mașini și unelte la București

Cele mai noi utilaje incluse în portofoliul distribuitorului de utilaje, din județul Brașov, sunt ale Robland din Belgia. Activitatea proprie presupune, în prezent, comercializarea de utilaje și scule pentru execuția tâmplăriei din lemn stratificat (cu o contribuție de 20% la cifra totală de afaceri), echipamente pentru procesarea primară a lemnului (50%) și unelte de mână pentru prelucrarea lemnului. Acestea sunt aduse de la furnizori de renume la nivel internațional, precum Robland (Belgia), Paoloni, CMT, Omas și Coral (Italia), Mafell (Germania), Virutex (Spania) sau OAV (Taiwan). În showroom-ul de la Brașov, PALISANDER comercializează o gamă largă de produse: centre CNC, centre de producție de ferestre, uscătoare de lemn, mașini de găurit multiplu, mașini de aplicat folie cant, de rindeluit,  combinate a lemnului, circulare de formatizat, mașini de frezat universale, prese de îmbinat rame, prese cu vacuum, prese de îmbinat pe lungime, mașini de șlefuit, calibrat, strunguri, multilame, fierăstrău circular, fierăstrău cu bandă, fierăstrău radial, exhaustoare,  camere de vopsit , mașini de tăiat, mașini de rindeluit pe patru fețe. Toate pot fi văzute și în magazinul online al companiei.

 

 

„În același timp, le asigurăm partenerilor servicii de punere în funcțiune și întreținere a utilajelor pe care le comercializăm. Suntem activi pe plan național și ne realizăm livrările prin intermediul unei rețele de 20 de firme de distribuitori in toată țara.”

 

 

palisander.ro

 

Vă invităm la cea de-a 31-a ediție a BIFE-SIM, care se va desfășura în Hala B2 a ROMEXPO, la București, între 21-24 septembrie 2023!

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT