Home / Focus  / PACK EXPO 2016 – expoziția anului pentru industria de packaging!

PACK EXPO 2016 – expoziția anului pentru industria de packaging!

În perioada 27-30 septembrie 2016, în Pavilionul Central din cadrul Romexpo are loc Pack Expo, expoziția anului pentru industria de ambalaje și soluții de ambalare pentru toate industriile conexe.

 

Pentru industria mobilei, Pack Expo vine cu o gamă ofertantă de soluții de ambalare și logistică dedicate, de la furnizori și producători de top din România, dar și din străinătate, bucurându-se de prezența unui număr important de companii expozante din Europa și Asia, în premieră în contact cu piața românească.

 

Peste 2500 de mp din totalul de 10.100 ai expoziției sunt dedicați producătorilor și furnizorilor de ambalaje și etichete, unde predominante sunt produsele din carton ondulat și presat, optime pentru industria mobilei. Așadar, vizitatorii vor beneficia de o gamă largă de producători și furnizori de ambalaje dedicate pentru mobilier, ce acoperă întregul proces specific industriei, de la producător la furnizor și până la clientul final: cutii din carton ondulat sau presat cu capacitate de ambalare superioară, folii de împachetare, paleți, benzi adezive pentru montare și protecție, dar și etichete.

 

Pack Expo se bucură și de prezența furnizorilor și producătorilor de echipamente pentru ambalare și etichetare, ce-și vor expune ultimele inovații tehnologice din domeniu. Nu mai puțin de 100 de astfel de echipamente vor fi expuse live, în funcțiune, pe toată durata târgului.

Mai mult decât atât, prin programul Discount exclusiv, vizitatorii vor beneficia de prețuri speciale, valabile exclusiv pe perioada târgului.

 

Cele 150 de companii expozante, gama diversificată de produse, echipamente și servicii prezentate, precum și evenimentele conexe ale expoziției (primul concurs de ambalaje și etichete din România – Romanian Packaging Awards și Conferința Reducem risipa alimentară. Prețuim hrana!), transformă Pack Expo în cel mai așteptat eveniment al anului pentru industria de packaging.

 

Pack Expo se vizitează gratuit, pe bază de înregistrare online (pe site-ul www.pack-expo.ro) sau la fața locului, în urma căreia vizitatorii vor obține un ecuson personalizat ce le garantează accesul în cadrul târgului.

1300x150px_pe

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT