Home / Promo  / OVI PROD COM aduce la BIFE-SIM mese și scaune din colecțiile consacrate ale companiei

OVI PROD COM aduce la BIFE-SIM mese și scaune din colecțiile consacrate ale companiei

Beneficiind de utilaje performante și de un colectiv cu înaltă pregătire tehnică în domeniul prelucrării lemnului, precum și de mijloace proprii de transport care să asigure o bună colaborare cu partenerii în domeniu, OVI PROD COM oferă o mare diversitate de produse și servicii menite să acopere cele mai exigente așteptări ale pieței de profil din România și din țările învecinate.

 

 

„Compania și-a câștigat prestigiul prin înalta clasă a produselor expuse, prin varietatea și calitatea acestora, prin design și bun gust, fapt ce a condus în timp la întărirea relațiilor cu majoritatea clienților și la extinderea relațiilor cu noi parteneri. Deoarece politica de investiții adoptată la început a rămas una dintre preocupările noastre majore, de-a lungul anilor ne-am bucurat de o dezvoltare permanentă, reușind să rezistăm în fața concurenței chiar și într-o piață încercată permanent de urcușuri și coborâșuri bruște, crize sanitare, tranziții și crize economice deosebite. Azi privim cu încredere spre viitor, deoarece satisfacerea tuturor pretențiilor clienților noștri va fi întotdeauna o prioritate în activitatea, dezvoltarea și reinventarea noastră de zi cu zi.”

 

?????????????????????

 

OVI PROD COM este o firmă autohtonă cu tradiție în producția de mobilier în serie, având capital 100% privat. Înființată la începutul anului 1993, membră a Asociației Producătorilor de Mobilă din România, compania s-a remarcat prin produsele sale în cei peste 29 de ani de experiență în special prin rafinament și originalitate.

 

?????????????????????

 

oviprod.ro

 

Vă invităm la cea de-a 31-a ediție a BIFE-SIM, care se va desfășura în Hala B2 a ROMEXPO, la București, între 21-24 septembrie 2023!

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT