Home / Industria Mobilei  / Ostermann România, în premieră, la BIFE SIM

Ostermann România, în premieră, la BIFE SIM

OSTERMANN furnizează cel mai mare sortiment de canturi, potrivite pentru suprafețele a peste 70 de furnizori de plăci, din toată Europa. Canturile sunt realizate din diferite materiale, cum ar fi ABS, melamină, acril, aluminiu sau lemn veritabil. Lista cuprinzătoare a rețelei de plăci include peste 120.000 de corespondențe de canturi și plăci.

 

 

Daniel Bolog, managing director OSTERMANN ROMANIA: „Având în vedere că am început activitatea în Romania doar din 2020, am ținut foarte mult să fim prezenți la expoziție și să ne întâlnim cu colaboratorii noștri din toată țara. În pandemie a fost destul de greu, dar suntem o firmă foarte digitalizată. Avem un online shop unde am reușit sa ne consiliem clienții, nefiind nevoie să ne întâlnim față în față. Produsele noastre se pot vedea pe www.ostermann.eu unde, pe baza codului de placă, găsim si potrivirea exactă a cantului. La cerere, putem oferi mostre pentru a avea fizic cantul în mână și pentru a fi testat. Pe lângă canturi avem o gamă foarte mare de profile tehnice: de îmbinare, de etanșare, structurale, profile decorative, dar și o gamă destul de variată de adezivi, inclusiv gama noastră de adezivi – REDOCOL – transparent sau natur, de diferite gramaje.”

OSTERMANN România a fost înființată în ianuarie 2020, în  Timișoara. Producătorii de mobilă din țara noastră pot achiziționa canturi de mobilier și accesorii. Directorul sucursalei, Daniel Bolog, și echipa sa oferă consultanță de specialitate în ceea ce privește canturile. Pe lângă noua filială deschisă în Romania și a sediului central din Bocholt, OSTERMANN deține sucursale în Olanda, Belgia, Franța, Anglia, Italia, Elveția si Cehia. Clienții din Austria, Danemarca, Suedia, Polonia și Slovacia sunt deserviți de reprezentanți de vânzări locali.

 

Persoană de contact:

Daniel Bolog

Director General Romania

E-mail  d.bolog@ostermann.eu

T          +40 256 702 535    M         +40 742 022 300

Mai multe informații pe site Ostermann

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT