Home / Industria Mobilei  / Ostermann la BIFE SIM 2021 in Bucuresti

Ostermann la BIFE SIM 2021 in Bucuresti

Rudolf Ostermann GmbH este lider la nivel european, în vânzarea canturilor de mobilier, cu filiale și locații de distribuție în toată Europa. Angajații Ostermann România așteaptă cu nerăbdare să își prezinte produsele și serviciile în premieră la BIFE SIM 2021 din București. Vizitatorii târgului vor găsi standul Ostermann în sala B2 la standul nr. 144.

 

Ostermann este cunoscut în sectorul meșteșugăresc și în construcția de mobilier pentru sortimentul larg și serviciul extins. Compania furnizează cel mai mare sortiment de canturi din Europa, cu canturi potrivite pentru suprafețele a peste 70 de furnizori de plăci din toată Europa. Acesta include canturi din numeroase materiale diferite, cum ar fi ABS, melamină, acril, aluminiu sau lemn veritabil. Lista cuprinzătoare a rețelei de plăci include peste 120.000 de corespondențe de canturi și plăci. Este demn de menționat sortimentul larg de canturi ABS subțiri ( 0,4 mm), cel mai recent sortiment introdus în gama Ostermann.

 

Ultimele tendințe ale canturilor

 

În plus față de colecțiilor actuale ale canturilor, vizitatorii târgului se pot aștepta la numeroase canturi la modă la standul Ostermann. Canturile extrem de mate sunt deosebit de populare în acest moment. În plus, Ostermann oferă o gamă tot mai largă de canturi cu suprafața „Anti-Fingerprint Excellent Matt”. Importante sunt si canturile cu un aspect de marmură și terrazzo, precum și canturile cu decoruri clasice de blaturi de lucru sau canturi cu structura textila.

 

Canturi începând cu 1 metru – livrate just in time

 

Angajații Ostermann sunt, de asemenea, bucuroși să furnizeze informații cu privire la serviciul de livrare extins și fiabil. Prin acesta puteți primi atât canturi în orice lungime – începând de la 1 metru – și orice lățime (până la 100 mm), precum și, la cerere, canturi preadezivate cu adeziv cu topire la cald. Prin canturile TPU, cu aplicare cu laser, Airtec sau Infratec, vă stau la dispoziție și canturi pentru prelucrarea cu diferite tehnologii pentru aspect optic fără îmbinări, în cantități foarte mici – de la doar 1 rolă. Toate articolele din depozit comandate de aici până la orele 16:00 sunt expediate în aceeași zi.

 

Avantajele Ostermann:

 • Canturi cu orice lungimi începând cu 1 metru
 • Canturi cu orice lățimi până la 100 mm
 • Canturi cu orice grosimi
 • Canturi din ABS, melamină, acril, aluminiu sau lemn veritabil
 • Canturi Airtec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi pentru aplicare cu laser gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi Infratec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Airtec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Laser gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Infratec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • La cerere, canturi acoperite cu adeziv cu topire la cald
 • Cea mai mare rețea de plăci din Europa, cu peste 150.000 de corespondențe
 • Cel mai mare sortiment de canturi din Europa
 • Toate articolele din depozit comandate până la orele 16:00 sunt expediate în aceeași zi.

 

Despre Ostermann

 

Rudolf Ostermann GmbH este un furnizor en gros de produse de tâmplărie, în extindere, orientat spre client, cu numeroși ani de experiență. Cu peste 450 de angajați și expediere a până la 6.000 de articole pe zi, Ostermann este lider european în vânzarea canturilor. Pe lângă noua filială deschisă în Romania și a sediului central din Bocholt, Ostermann deține sucursale și în Olanda, Belgia, Franța, Anglia, Italia, Elvetia si Cehia. Clienții din Austria, Danemarca, Suedia, Polonia și Slovacia sunt deserviți de reprezentanții de vânzări locali.

 

Despre Ostermann Romania S.R.L

 

Filiala Ostermann SRL a fost inființată in Ianuarie 2020. Din Timișoara, tâmplarii din toată România pot achiziționa, cu încredere, canturi de mobilier și accesorii alese. Directorul sucursalei Daniel Bolog și echipa sa oferă consultanță de specialitate și serviciul dovedit Ostermann, în tot ceea ce privește canturile.

 

Persoană de contact:

Daniel Bolog

Director General Romania

E-mail  d.bolog@ostermann.eu

T          +40 256 702 535    M         +40 742 022 300

 

Mai multe informații pe site Ostermann

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT