Home / Design  / Orice spațiu este o investiție

Orice spațiu este o investiție

 

Arh. Daliana Răducan: „Chiar dacă noi, ca popor, am traversat vremuri vitrege, înclinația noastră nativă spre frumos, spre artă și confort, continuă să se manifeste. Românii sunt din ce în ce mai informați și mai dornici să aibă locuințe inteligente care să le armonizeze viața. Pandemia a creat un precedent istoric în ceea ce privește stilul de viață: oamenii s-au întors acasă!”

 

 

 

LOCUINȚA A CĂPĂTAT VALENȚE DE UNIVERS „Căminul de astăzi înglobează locul de muncă, zona de activități fizice, de gătit, de socializare și pentru activități culturale. Orice spațiu este o investiție. De aceea, recomandarea mea este să lucrați cu profesioniști. Paradoxal, este mai scump să îți amenajezi singur locuința. Un designer/arhitect bun te degrevează de stres, te ajută să câștigi timp și bani și îți asigură o investiție pe termen lung. Mediul actual este unul competitiv. Producătorii de mobilă au un rol extrem de important și anume acela de a da viață conceptului creat de designer/arhitect. Cheia succesului este dată de o bună comunicare, de respectarea termenelor și, desigur, de calitatea produsului finit”, explică Daliana Răducan.

 

 

 

Arhitecta Daliana Răducan susține că scopul ei este să găsească proporția ideală de exuberanță și de simplitate pentru fiecare spațiu și că încearcă să obțină asta prin confort, forme fluide, detalii, simțul armoniei, simetrie și tehnologie.

 

PROIECTE

DALIANA RĂDUCAN

ARHITECTURĂ ȘI DESIGN INTERIOR

 

DUMBRAVA ROȘIE SAU CÂND EXTRAVAGANȚA CAPĂTĂ FORME CLASICE

 

Acest proiect, care ademenește prin design-ul opulent si suprafața generoasă, face parte din ansamblul rezidențial La Maison, Dumbrava Roșie, 18.

 

 

 

La Maison combină stilul burghez al Bucureștiului din perioada vârstei de aur cu eleganța hi-tech contemporană. Am conceput un interior funcțional care captivează privirea și hrănește simțurile. Toate acestea se traduc printr-un nivel sporit de confort. Conceptul conține materiale premium și o combinație specială de texturi. Marmura, alama și catifeaua creează un tablou nobil din care te bucuri că faci parte. O atenție deosebită am acordat scenariului de lumini”, mărturisește Daliana Răducan.

 

 

MILLO HOUSE, STILUL CONTEMPORAN ESTE ÎNNOBILAT CU ACCENTE ZEN

 

Casa este poziționată într-un ansamblu rezidențial din zona de Nord a Bucureștiului. A fost construită pe  conceptul Smart House, cu toate automatizările controlate din telefon.

 

 

„Eleganța este dată de mixul de materiale naturale (piatră, lemn), alese cu grijă, care se îmbină perfect între ele, fără accente dramatice. Culorile curg lin una în cealaltă. Am ales ca element despărțitor peretele din sticlă cu uși glisante, astfel încât să se poată beneficia oricând de un spațiu deschis, aerisit”, conchide arhitect Daliana Răducan.

 

Toate proiectele pot fi văzute pe:

https://dalianaraducan.ro

https://www.facebook.com/dalianaraducan.interiordesign

instagram.com/daliana.raducan

 

 

 

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT