Home / Promo  / Organizatorii târgurilor de la Moscova, Koln și Milano anunță că manifestările vor avea loc

Organizatorii târgurilor de la Moscova, Koln și Milano anunță că manifestările vor avea loc

MEBEL Moscova, 23 – 27 noiembrie 2020

 

 

Organizatorii de la Moscova confirmă că târgul se va desfășura în perioada stabilită.
Și asta deși Consulatul Rusiei de la București ne-a confirmat că, în conformitate cu HG 635-P a Federației Ruse, în scopul asigurării securității statului și a sănătății cetățenilor, a fost restricționată temporar intrarea cetățenilor străini pe teritoriul Federației Ruse, activitatea de eliberare a unor vize pentru afaceri fiind suspendată. Drept urmare, organizatorii MEBEL ne-au solicitat lista cu reprezentanții firmelor din România, care urmează să se deplaseze la târgul de la Moscova, pentru a interveni la forurile competente în scopul obținerii vizelor.

 

Pentru această manifestare expozițională sunt înscrise 8 companii românești: Amik Wooden Toys – Satu Mare, Ecomatrix – Satu Mare, M-Oliver Design – Mureș, Moderom Style – Satu Mare, Mozaic Vitralii – Iași, Regallis Interiors – Satu Mare, Simex Design – Satu Mare, Wood&Furniture Contract – Măneciu Ungureni. Suprafața rezervată este de 396 mp.

Participarea la târg este în curs de pregătire avansată, documentația este depusă la Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri – MEEMA pentru declanșarea procedurii de achiziție publică.

 

IMM Cologne, 18 – 24 ianuarie 2021

 

Organizatorii de la Koln avansează cu pregătirea târgului, asigurându-ne că acesta se va desfășura în bune condiții, fiind asigurate toate măsurile de protecție necesare pentru evitarea infectării cu COVID-19.

 

 

22 de companii românești sunt interesate să participe la cea mai importantă manifestare B2B în domeniu, la nivel european. Suprafața totală rezervată pentru România este de 1.217 mp, din care 1.017 mp sunt cu finanțare de la bugetul statului, iar 200 mp sunt rezervați de 7 firme, cu finanțare proprie. Documentele sunt depuse la Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri – MEEMA, urmând să se realizeze selecția firmelor și apoi documentația pentru procedura de achiziție.

 

Salone del Mobile.Milano, 13 – 18 aprilie 2021

 

Cea mai importantă manifestare la nivel mondial în domeniul designului de interior, Salonul Internațional de Mobilă de la Milano, va avea loc în 2021 cu sprijinul Municipalității, care a anunțat că se va implica în asigurarea condițiilor impuse de criza sanitară.

 

 

Mai mult decât atât, pentru că târgul va sărbători 60 de ani de la înființare, va cuprinde toate manifestările, inclusiv pe cele care se desfășurau odată la doi ani.

 

Înscrierea firmelor pentru participarea la Salone de Mobile.Milano 2021 este în curs de desfășurare. Termenul limită pentru depunerea documentelor este 25 octombrie 2020.

 

 

Asociația Producătorilor de Mobilă din România – APMR a transmis tuturor firmelor condițiile impuse de organizatori. Vă reamintim că garanția de participare, de peste 34.000 euro, a fost achitată de APMR încă din 2019. Așteptăm de la firmele interesate documentele de înscriere pentru a definitiva suprafața de expunere necesară.

 

Interzum Cologne, 4 – 7 mai 2021

 

Târgul specializat în domeniul accesoriilor pentru mobilă este pe Lista târgurilor propuse de APMR pentru a fi inclus in Programul de Promovarea Exporturilor pentru anul 2021. Pentru participarea la acest eveniment expozițional și-au exprimat interesul 7 companii. A fost solicitată rezervarea unei suprafețe de 200 mp. Firmele care încă nu și-au exprimat interesul pentru acest târg, dar doresc să participe, sunt invitate să transmită solicitarea de participare în scris, către APMR.

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT