Home / Promo  / Organica by Montana Câmpeni & Bradul Măneciu ajunge la București!

Organica by Montana Câmpeni & Bradul Măneciu ajunge la București!

Noua colecție realizată de MONTANA Câmpeni în parteneriat cu BRADUL Măneciu a atras atenția publicului specializat de la Salone del Mobile.Milano 2023 și va fi prezentată, luna aceasta, și la ICFF New York. În premieră, în România, poate fi văzută la Salonul Imobiliar București începând de vineri, 5 mai.

 

 

„Sperăm să vă încântăm cu noile noastre piese de mobilier, proiectate și produse special pentru manifestările anului 2023. Sunt atemporale, se potrivesc oricărui tip de interior și adaugă valoare spațiului prin eleganță și simplitate. Am folosit materiale de calitate superioară, cu texturi și paternuri desprinse din natură, pe structură din lemn masiv”, spune dr. Ioana Dan, arhitectul noii colecții. 

 

 

Noua colecție Organica poate fi implementată în orice amenajare grupând mai multe piese, dar și pe obiect. 

 

„Este o structură sănătoasă în care părțile componente se potrivesc perfect și sunt în simbioză completă între ele, dar diferențiate prin caracteristicile unice ale fiecărei componente. Este realizată dintr-o varietate de materiale fundamental diferite. Spre deosebire de liniile drepte și unghiurile perfecte care se regăsesc în mobilierul modern, modelele sinusoidale ale colecției noastre, sculptate perfect în stejar, sunt principalul punct de atracție. Pe lângă aspectul de ansamblu, colecția este un amestec reușit de diferite materiale combinate organic, în perfectă armonie. Fronturile de mobilier sunt realizate din stejar masiv, structura de ansamblu din furnir de stejar și blaturile cu extensie laterală din MDF și beton ignifug. De asemenea, am combinat diferite stiluri de mobilier, de la mobilier clasic din lemn până la linii moderne drepte, cu o întorsătură de modele de design futuriste, prin încorporarea elementelor din beton în colțuri.”

 

 

Producător de tradiție din România, MONTANA Câmpeni realizează mobilier din lemn masiv: rășinoase, fag și stejar. Dispune de tehnologie modernă și de profesioniști în prelucrarea lemnului. Flexibilitatea tehnologică și puterea de organizare a producției oferă posibilitatea de a produce atât serii mari cât și mici, mobilă pentru locuințe, dar și pentru HoReCa și instituții publice. „În MONTANA, aducem în armonie perfectă tehnologiile moderne de prelucrare a lemnului, caracteristicile unice ale celor mai bune materiale și abilitățile meșterilor noștri. Prezența noastră la expozițiile internaționale este o declarație a capacităților noastre, reflectând dragostea pentru lemn și abilitățile în prelucrarea lui.”

 

 

➡️ mobilamontana.ro

 

BRADUL Măneciu produce canapele, fotolii, scaune, dormitoare, livinguri, mobilă pentru hotel, piese de mobilier pentru bar și restaurant, în stil clasic sau modern, pe dimensiuni variate și finisaje din lemn masiv cu tapițerii. Colecțiile sunt pline de viață, din materiale în trend, nuanțate în culori îndrăznețe, pentru a evidenția obiectele de mobilier și a înveseli interioarele clasice. Produsele sunt create de designerii companiei. Sunt confortabile, ergonomice, dar și rezistente în timp. În procesul de producție, compania folosește energie verde din surse regenerabile, iar produsele sunt prelucrate manual de meșterii și profesioniștii BRADUL Măneciu.  

 

 

➡️ instagram.com/bradul_maneciu_furniture

 

Salonul Imobiliar Bucuresti, 5-7 Mai, Palatul Parlamentului

 

Locație: Intrarea C1 (intersectia dintre B-dul Libertatii si B-dul Natiunile Unite)

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT