Home / Focus  / Optimizarea lemnului – economie, productivitate și plusvaloare

Optimizarea lemnului – economie, productivitate și plusvaloare

Untitled attachment 00076 Optimizarea lemnului înseamnă atât economie, cât și productivitate, dar mai ales plusvaloare adusă aurului verde, singura materie primă vie. Aceasta trebuie făcută pe tot parcursul procesului tehnologic, pornind de la exploatare până la obținerea produsului finit, oricare ar fi el. Una dintre etapele procesului tehnologic în care optimizarea are o importanță crucială atât în privința consumului, cât și pentru obtinerea claselor de calitate superioare dar și pentru creșterea profitului este transformarea cherestelei brute în semifabricate și prefabricate necesare în fluxurile de fabricație ale tuturor produselor din lemn.

 

WOOD EXPERT INDUSTRY, reprezentant exclusiv al mai multor producători de top din Europa, promovează cu mare succes în această categorie mașini și utilaje specifice, de ultimă generație, perfect adaptate atât în prelucrarea de cherestea proaspăt tăiată, cât și în prelucrarea de cherestea uscată.

 

– Optimizare maximă cu rest minim

– Retezare la semn – eliminare defecte

– Optimizare cu prioritatea lungimii

– Optimizare pe lăţime prestabilită sau lăţimi diferite

– Optimizare pe grosime fixă sau grosimi variabile

– Optimizare cu folosirea maximă a materialului

– Optimizare lungimi fixe sau variabile

*

STROMAB ITALIA

Linii de optimizare dedicate producătorilor de mobilier și produse din lemn masiv, cu prețuri începând de la 20.000 de euro

 

 ws1

 

PAUL GERMANIA

Linii de optimizare heavy-duty dedicate marilor producători de cherestea prospăt tăiată și cherestea uscată.

Lăţimi de tăiere 750 /1.000 mm, miscare de avans de 10-200 m/min., valţuri motorizate, fiecare cu propriul hidromotor, servo-lasere, poziţionare pânză electrică cu joystick sau electronică cu CNC și prețuri care pot ajunge la 300.000 de euro.

 

c14

 

www.woodexpert.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT