Home / Decoratiuni  / #OPTIMIST este în Trends! by KRONOSPAN

#OPTIMIST este în Trends! by KRONOSPAN

Premii atractive pentru producătorii de mobilă în cadrul concursului de design „#OPTIMIST este în Trends!”  by KRONOSPAN

 

 

Premiul cel mare constă în participarea a doi reprezentanți ai producătorului de mobilă desemnat câștigător la SICAM – Expoziția Internațională de Componente, Accesorii și Semifabricate pentru Industria Mobilierului (17-20 octombrie 2023), Milano și la fabrica Kronsopan Ponterosso, din Italia.

 

Producătorii de mobilă se pot înscrie în perioada 15 iunie – 15 septembrie în campania Kronospan #OPTIMIST este în Trends!

 

Pentru a participa la competiție, persoana juridică specializată, care activează în domeniul producției de lemn, trebuie să aibă cont de utilizator public de Facebook, să dea „Like” și „Follow” paginilor de facebook Kronospan Design Center Bucharest și Instagram krono.dc.bucharest (dacă deține cont și de Instagram) ale campaniei și să adauge la postarea referitoare la campanie de pe pagina de Facebook Kronospan Design Center Bucharest un comentariu conținând: o poză și descrierea unui proiect în care a fost utilizat minimum un decor din gama „Optimist” a Kronospan.

 

La finalul campaniei, în 15 septembrie, participantul al cărui comentariu va avea cele mai multe like-uri va fi desemnat câștigător.

 

„Ne dorim să premiem creativitatea și pasiunea pentru decoruri vesele și inedite, specifice gamei Optimist. Orice producător de mobilă are la dispoziție 3 luni, 15 iunie  – 15 septembrie, pentru a ne arăta nouă și publicului de pe facebook cum a reușit să pună cel mai bine în evidență aceste decoruri într-un proiect pe care l-a realizat. Oferim o șansă de neratat, cea de a participa la un eveniment internațional de marcă al industriei – SICAM 2023 – și de a vizita o fabrică emblematică a Kronospan, cea din Ponterosso” a declarat Oana Bodea, director general Kronospan Trading.

 

Marele premiu include bilete de avion dus întors până la Milano, cazarea pentru 4 nopți/5 zile, acces la SICAM și la fabrica Kronospan Ponterosso, pentru două persoane.

 

Mai multe detalii pot fi obținute pe pagina de Facebook a campaniei Kronospan Design Center Bucharest și prin accesarea regulamentului campaniei pe pagina oficială a organizatorului, pe care îl găsiți AICI

 

Urmărește și interacționează!

facebook.com/KronodesignCenterBucharest

instagram.com/krono.dc.bucharest

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT