Home / Industria Mobilei  / Oportunități de promovare a afacerilor pe piața olandeză

Oportunități de promovare a afacerilor pe piața olandeză

Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB), Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat (MMACA) și Biroul de Promovare Comercial Economică (BPCE) Haga au organizat, la Palatul Camerei bucureștene, o întâlnire de lucru cu reprezentanții firmelor și asociațiilor din România interesate să dezvolte proiecte pe piața olandeză. Principalele obiective ale evenimentului au vizat: accelerarea și promovarea exporturilor românești pe această piață, cooperarea pe terțe piețe și identificarea de proiecte de cooperare cu efecte multiplicatoare în creșterea competitivității.

 

George Vodislav, directorul general al Camerei bucureștene: „În această etapă de dezvoltare economică, internaționalizarea afacerilor firmelor românești este foarte importantă. În acest context, având în vedere colaborarea deosebită cu ministerul de resort, ne dorim ca aceasta să fie prima dintr-o serie de întâlniri dedicate promovării ofertei românești pe piețe cu potențial.”

 

„Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București este una dintre cele mai active camere de comerț și sunt convins că împreună putem organiza acțiuni deosebite pe relația cu Olanda”, a declarat Cristian Mateescu, ministru consilier la BPCE Haga, Ambasada României în Regatul Țărilor de Jos. Diplomatul român a vorbit despre mediul de afaceri olandez, punctând faptul că autoritățile acordă un sprijin deosebit antreprenorilor, nivelul internaționalizării afacerilor acestora fiind printre cele mai ridicate din lume.

 

După volumul schimburilor comerciale, Olanda este al optulea partener comercial al României și ocupă primul loc în Topul investitorilor străini în țara noastră.

 

Mai multe detalii pe ccib.ro

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT