Home / Evenimente  / One Open Night la Deco-Box

One Open Night la Deco-Box

Sâmbătă, 19 mai 2018, între orele 19.00- 24.00, se deschide spaţiul de expunere şi concepere a produselor de autor Deco-Box. Proiectul One Open Night la Deco-Box, iniţiat de Mihaela Ion, face parte din seria de proiecte colaterale pentru Noaptea Muzeelor 2018.

 

Pe perioada nopţii, vă invităm în atelierul designerului Liliana Stoica, fondatoarea brandului Deco-Box, care activează, în mediul national şi internaţional de design, de peste 5 ani.

 

Evenimentul, cu intrare gratuită, promovează produsele create de designerii de produs şi autor drept obiecte cu potenţial de a deveni opere contemporane. Într-un loc de consum de cultură insolit, de pe strada Ruşeţu, nr. 4, la etajul 2, Bucureşti, vizitatorii nocturni au acces la spaţiul de lucru şi expunere a designerului român.

 

Mihaela Ion, manager cultural, cu o experienţa de peste 12 ani în domeniul industriilor creative şi culturale româneşti, şi co-fondatoare Revista Atelierul, va fi curatoarea expoziției și va povesti publicului interesat despre experienţa organizării de evenimente dedicate industriilor creative, cum ar fi Un nou trend de lifestyle și Noaptea albă a creatorilor si designerilor de produs.

 

Mihaela Ion, manager cultural: “Liliana Stoica este un designer emergent, care pătrunde încet în lumea artei prin intermediul lucrărilor sale de lemn. Folosind o cromatică puternică, artista vrea ca lucrările sale să se regăsească în casele celor care se abat de la stilul minimalist. Lucrările sale sunt pe atât de practice, pe cum sunt şi pete de culoare de care are nevoie fiecare încăpere.”

 

 

Colaborarea curator- artist, dintre Mihaela Ion şi Liliana Stoica a început din 2016, când acestea au iniţiat proiectul national Un nou trend de lifestyle, în Bucureşti şi Timişoara.

 

Proiectul One Open Night la Deco-Box se dorește a fi contribuție la construirea și dezvoltarea constantă şi eficientă a unei comunități naţionale a autorilor si desigerilor de produs, ale căror creaţii trebuie să se regăsească în muzee și galerii de artă.  Revista Atelierul este o platformă activă de promovare online şi offline a industriilor creative şi culturale naţionale şi internaţionale.

 

Proiect organizat de Revista Atelierul în colaborare cu Deco-Box

 

Proiect conex Noaptea Muzeelor 2018

 

Parteneri media: Revista Mobila, Modernism.ro, Magmob, Asociaţia Operatorilor Culturali din România, Radio România Cultural, GoingOut, IQADS, 4arte, PROBUCURESTI, Smark, Bucharest-Guide.ro, Bucharest City App

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT