Home / Focus  / Oglinzile statement dau personalitate sălii de baie

Oglinzile statement dau personalitate sălii de baie

white-framed-bathroom-mirrors-1024x768 Chiar dacă baia este un spațiu care servește unor scopuri nu tot timpul fermecătoare, nu înseamnă că trebuie să rămână ultima cameră din casă sau apartamentul nostru la capitolul decor. Dimpotrivă. Petrecem în baie momente de intimitate în diferite perioade ale zilei și este de preferat că în tot acest timp să fim înconjurați și de obiecte frumoase, nu numai funcționale.

stunning-bathroom-sink-design-with-round-shaped-on-wooden-vanity-including-elegant-mirror-wall-mounted-also-lighting-in-ceiling-plus-pendant-lamps-above-vanity-sink

Dacă nu suntem, încă, suficient de Shaped-Bathroom-Mirrors-Images-Oval-Bathroom-Mirrormotivați financiar pentru a schimba faianța, gresia sau mobilierul și ne-am plictisit de aceeași priveliște lipsită de personalitate, este bine să știm că putem optimiza designul interior al băii fără mari eforturi, în funcție de spațiul de care dispunem, deseori cu mic mobilier sau obicte de decor de care ne împiedicăm prin casă.

 

 


O plantă de apartament așezată lângă fereastră și un tablou sau un afiș înrămat ar putea fi un bun început. Un taburet vintage sau chiar un fotoliu, dacă baia e suficient de spațioasă, ar aduce un plus de confort. Un corp de iluminat sofisticat, o lustră sau un candelabru poate înlocui banalul glob de deasupra chiuvetei, dar cea mai spectaculoasă transformare de decor este dată de oglinda în care ne privim atât de des, aproape de fiecare dată când intrăm în baie.

pink-framed-bathroom-mirror image01515 f3c9703401a2a96936d644fbcc0db802 d7627b2d0fd931ed60ac979978d94bf7

 

 

 

Înlocuiește oglinda dreptunghiulară, lipsită de rafinament, de care te-ai plictisit, cu una statement și vei vedea cum baia ta va căpăta acel “je ne sais quoi” ce-i oferă personalitate.

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT