Home / Focus  / OFERTA WOOD EXPERT 2017

OFERTA WOOD EXPERT 2017

SC WOOD EXPERT Industry Srl are o prezență semnificativă pe piața echipamentelor aferente industriei lemnului, fiind reprezentanța pentru Romania a unor puternici și reputați producători de echipamente din Italia și din Germania.

 

Oferă echipamente de ultimă generație, adaptate cerințelor actuale din punct de vedere al calității și al fiabilității acestora.

 

 

primultiniLinii de debitat bușteni cu pânză panglică verticală, cu lățime până la 280 mm, produse de societatea PRIMULTINI-BONGIOANNI  Italia, al căror randament este de peste 90% și care au o productivitate orară cuprinsă între 5 mc și 15 mc.

 

 

 

paulLinii de tivire si optimizare heavy-duty, producție Paul Germania, dedicate marilor producători de cherestea proaspăt tăiată și cherestea uscată.

 

debitare orizontalaFerăstrău panglică orizontal, pentru debitarea buștenilor. Capacități de producție cuprinse între 8 și 25 mc/schimb instalație hidraulică sisteme de alimentare, descărcare, transfer cherestea.

 

baschildInstalaţii de uscare lemn, cu capacități cuprinse între 20 cm/ciclu și 500 mc/ciclu în sistem automat, instalații de aburire pentru cherestea fag cu capacitate între 10 mc/ciclu și 200 mc/ciclu, instalații de termotratare lemn, toate produse de societatea Bashild Italia, al căror necesar termic este asigurat de centrale termice pe deşeuri.

 

sceatCentrale termice care produc apă caldă la 95 grade C sau abur la 110 grade C, cu alimentare manuală sau automată, care folosesc drept combustibil deșeuri din lemn și rumeguș, cu capacități cuprinse între 100.000 kcal/h si 4.000.000 kcal/h, producție SCEAT Italia.

 

giardina

Linii de finisaj, producție GIARDINA Italia– 100% fabricate în uzina proprie – automate sau semiautomate compuse din: sisteme de transport, mașini de desprăfuit, mașini de șlefuit, roboți de pulverizat, tunele de uscare,  mașini de finisat scaune uși și ferestre montate.

 

 

 

MASINI, UTILAJE ȘI INSTALATII PENTRU INDUSTRIALIZARE LEMN necesare în producție pentru:

 

– FABRICI DE MOBILĂ

– FABRICI DE SCAUNE

– FABRICI DE UȘI ȘI FERESTRE

– FABRICI DE CASE                                         

– FABRICI DE PALEȚI – (utilaje produse de STORTI Italia)

 

storti

                                                               

– FABRICI DE PARCHET

 

linii de parchet

                                                             

– FABRICI DE PANOURI DIN LEMN MASIV

– FABRICI DE GRINZI LAMELARE

– LINII TEHNOLOGICE PENTRU PRODUCȚIE BRICHETE DIN RUMEGUȘ,

  capacitate 100/4000 kg/h, producție Italia

– LINII TEHNOLOGICE PENTRU PRODUCȚIE PELLETI DIN RUMEGUȘ,

  capacitate 200 / 4000 kg/h, producție Italia

 

 

MAȘINI, UTILAJE ȘI INSTALAȚII

1. Ferăstrău circular multiplu pentru cherestea cu înălțimea de lucru între 100 mm și 200 mm și lățime de lucru cuprinsă între 300 mm și 1000 mm, producție Italia; Germania.

2. Ferăstrău circular pendula pentru cherestea cu înălțimea de lucru până la 400 mm și lățime de lucru până la 800 mm, producție Italia.

3. Circulare de formatizat cu masa mobilă 3200 mm și incizor, pentru PAL melaminat, dotate cu exhaustare locală individuală completă, producție Italia.

4. Mașini semiautomate și automate de bordurat P.A.L. melaminat si M.D.F. pe suprafețe drepte sau curbe cant preadezivat , producție Italia

5. Mașini semiautomate și automate de bordurat pe suprafețe drepte sau curbe cant ABS cu rezervor de adeziv, producție Italia

6. Mașini de bordurat suprafețe curbe softforming și postforming, producție Italia

7. Mașini semiautomate de găurit multiplu cu 1, 2 sau 3 grupuri de lucru, producție Italia

8. Mașini pentru realizarea găurilor de balamale, producție Italia

9. Centre de prelucrare cu comanda program in 3,4,5 si 6 axe, pentru producția de mobilă, uși ferestre, producție Italia

10. Presă cu vacuum și membrană pentru realizare de fronturi profilate furniruite saumelaminate, producție Italia

11. Linii pentru finisaj (băițuit, lăcuit) cu roboți de pulverizare, mașini de șlefuit între straturi și tuneluri de uscare, pentru mobilier furniruit și din lemn masiv, uși, ferestre, producție Italia

12. Instalații generale de exhaustare atât pentru secții de producție cât și pentru fabrici, care absorb și depozitează praful, rumegușul și talasul rezultate în fluxul de producție, filtrează, recirculă și recuperează aerul cald din halele de producție, producție Italia

13. Linii pentru parchet clasic din lemn masiv, producție Italia

14. Linii pentru panouri din lemn masiv cu lungimi până la 12 ml, producție Italia

15. Linii pentru grinzi lamelare din lemn masiv cu lungimi până la 16 ml, producție Italia

 

 

WOOD EXPERT Industry comercializează atât utilaje noi, cât și utilaje second-hand recondiționate în fabricile producătorilor, în funcție de solicitări.

 

În ceea ce privește mașinile și utilajele care compun o linie de fabricație, acestea sunt diferite în funcție de produsul finit care rezultă (mobila PAL melaminat; mobila lemn masiv; uși-ferestre; parchet; panouri lemn masiv; grinzi lamelare), de capacitatea de fabricație (câte bucăți/garnituri sunt necesare ca produs finit într-o perioadă determinată) și de personalul care se dorește a deservi fluxul tehnologic (cu cât linia de fabricație este mai automatizată, cu atât numărul de persoane ce deservește linia de fabricație este mai mic), pentru că, în funcție de asta se determină și gradul de automatizare al liniei de fabricație.

 

 

Compania poate asigura și o finanțare în sistem leasing în condiții avantajoase:

* rambursare în 3-4 ani

* analiza dosarului în 3-4 zile

* cele mai mici dobânzi de pe piața de leasing

 

 

Mai multe informații pe www.woodexpert.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT