Home / Industria Mobilei  / O gamă variată de bucătării la un click distanță pe BUCARIA.RO

O gamă variată de bucătării la un click distanță pe BUCARIA.RO

Cu o echipă formată din designeri profesioniști si pasionați, echipa Bucăria a făcut primii pași în lumea bucătăriilor începând din anul 1994.

 

Site-ul bucaria.ro, lansat anul trecut, permite oricărui client interesat, de oriunde ar fi, să navigheze online printre varietatea de produse de mobilier de bucătărie propuse.

 

Ionel Grațianu, bucaria.ro: „Clienții au reacționat foarte bine, la propunerea noastră de a achiziționa bucătării de calitate online, mai ales că noi oferim și suport pe mail sau pe telefon. Nu mai trebuie să se deplaseze până la un magazin, pot fi consiliați direct, de câte ori vor să întrebe ceva, e cineva care răspunde. Există site-uri care comercializează bucătarii standard, pe dimensiune foarte clară, culoare, noi însă le personalizăm pentru fiecare client în parte. Avem o gamă foarte mare de module plus consilierea online, ceea ce îi permite clientului să își facă, practic, bucătăria la comandă.”

 

 

Bucăria pune la dispoziția clienților foarte multe nuanțe de blat, de corpuri de mobilier de bucătărie, de uși, de mânere și intenționează să se dezvolte și mai mult, în acest sens.

 

Pentru cei care vor să vadă și fizic bucătăriile înainte de a le comanda, compania are magazine în complexul Home & Design Mall și va deschide, în curând, un show-room în zona Dorobanți din București, pe strada Puțul lui Zamfir.

 

Mii de modele și nuanțe de mobilier de bucătărie pe bucaria.ro

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT