Home / Design  / O abordare îndrăzneață a cromaticii în designul de interior

O abordare îndrăzneață a cromaticii în designul de interior

Faceți cunoștință cu un studio spaniol de creație care transformă orice interior într-o cutie cu bomboane colorate.

 

Fără să se ferească de combinațiile îndrăznețe de culoare, Masquespacio din Valencia spune un NU hotărât minimalismului și desfășoară în designul de interior o paletă “fauvistă” care ar putea ridica o sprânceană unui ochi critic.  Firma de consultanță reușește să îmbine marketingul și designul de interior în proiecte inovatoare, vesele și pline de energie creatoare.

 

Talentații fondatori, Ana Milena Hernández Palacios și Christophe Penasse, au un portofoliu bine definit, compus din proiecte foarte diferite, dar cu un stil deja format prin utilizarea de culori îndrăznețe, modele grafice, elemente de design neașteptate și trăsături arhitecturale atente – toate transformând spațiile obișnuite în interioare vioaie și pline de personalitate.

 

Să explorăm cinci interioare captivante sub semnătura Masquespacio

 

Spațiu de lucru: Birourile Masquespacio

 

Utilizarea paletelor de culori în tendințe, a mobilierului bine conceput, a plantelor vii și accentelor decorative creează o atmosferă de birou relaxată care oferă în mod constant inspirație în timpul lucrului.

 

 

Educație: 2Day Languages

 

Structura unei școli tipice a fost reimaginată în cele mai îndrăznețe moduri prin introducerea unor elemente de design specifice. Această instituție spaniolă vizează adolescenții care doresc să studieze limbi străine într-un mediu creativ. Pastelurile asociate cu elemente din lemn de culoare blândă transformă aceste săli de clasă în spații vizuale plăcute, care favorizează învățarea interactivă.

 

 

Retail: Gnomo

 

Un magazin tradițional de vânzare cu amănuntul a prezentat o nouă provocare pentru studio: realizarea unui spațiu care evidențiază o varietate de produse fără ca interiorul să devină copleșitor de încărcat. O podea de granit și pereții albi strălucitori, introducerea plantelor plasate cu grijă, permit o prezentare a  obiectelor dedicate vânzării într-un mod atractiv.

 

 

Ospitalitate: Valencia Lounge Hostel

 

Acest spațiu este tipic caselor din secolul al XX-lea, cu gresie și tavane vintage de ciment și cu mulaje de ipsos. Găsirea unei modalități de a reinventa spațiul într-un interior contemporan, dar, în același timp permițându-i să își conserve stilul și rădăcinile, a fost realizată prin utilizarea unor caracteristici decorative distincte și atractive pentru oaspeții hostelului. Fiecare cameră, cu propria sa personalitate, oferă  hostelului Valencia Lounge Hostel rafinament și eleganță.

 

 

Alimentație: Kessalao

 

Rețete din bucătăria mediteraneeană servite într-o locație germană…

 

Designerii au fost inspirați de ingredientele naturale folosite în diferitele feluri de mâncare și au optat pentru materiale precum pinul și rafia pentru a reflecta acest lucru. Combinația dintre paleta de culori germană și accentele mediteraneene relaxate au creat un rezultat modern care echilibrează diferitele stiluri de viață.

 

 

Sursa: dwell.com

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT