Home / Industria Mobilei  / Noutăți LANDAU la BIFE-SIM 2017

Noutăți LANDAU la BIFE-SIM 2017

Mașina de croit Z1, proiectată și produsă de către Gerber Technology, este un sistem conveior de ultimă generație, automat, ideal pentru croirea într-un singur strat a diferitelor materiale flexibile (țesături, tricot, materiale peliculizate și altele).

 

foto Z1

 

Z1 este comandat de un computer care controlează mișcarea servomotoarelor pe toată durata procesului de croire. Acesta are la bază noul software pentru control Gerber Axis™ și încorporează un nou model de ecran senzitiv pentru setarea și editarea parametrilor tăierii.

Iată numai câteva dintre avantajele acestei mașini de croit:

 

– Dimensiunea ferestrei de croire: 1.81m (l) x 1.82m (L)

– Dimensiuni de gabarit: 2.6m (l) x 4.9m (L)

– Lista de sarcini de lucru permite programarea și stabilirea priorităților

– Suport pentru trei unelte de tăiere controlate tangențial plus un instrument de scriere. Alte unelte disponibile ar fi: discuri de tăiere, cuțite tangențiale, găuritoare sau poansoane pentru dat semne de potrivire

– Setarea  calibrării și configurării mașinii este realizată cu ajutorul unui ecran senzitiv integrat care este foarte ușor de folosit

– Forța de apăsare a uneltelor este controlată digital, aceasta permițând croirea precisă de fiecare dată și repetabilă

– Masă de croire transportoare cu sistem de vacuum integrat prin intermediul unei benzi perforate și a unei suflante de vacuum

– Motoare eficiente cu consum minim la pornire

– Generator de vacuum centrifugal de mare putere

– Indicator laser pentru setarea rapidă și precisă a originii pentru începerea croirii sau pentru specificarea opririlor operaționale sau a punctelor de potrivire

 

Alternativa pentru croirea multistrat este mașina de croit Paragon în care Gerber Technology a înglobat decenii de experienţă acumulată în urma celor peste 250 de milioane de ore de operare finalizate cu articole tăiate cu precizie, indiferent de material, aplicaţie sau operator.

PARAGON este un sistem conveior de tăiere de viteză mare și se livrează în 2 variante constructive : LX pentru un număr redus de straturi în șpan și HX pentru șpanuri înalte.

 

Paragon_Cutting_System

 

Acesta folosește o tehnologie nouă, revoluționară, cu următoarele avantaje:

– Este foarte ușor de folosit datorită interfeței interactive – operarea se învață foarte repede, deciziile în situații dificile sunt monitorizate de programul integrat (operatorului îi sunt solicitate doar câteva răspunsuri). Interfața KERI® (cunoștințe-experiență-referințe) ghidează utilizatorul prin procesul de tăiere, astfel încât acesta învață să opereze mașina în doar câteva ore.

– Include tehnologie de monitorizare care supraveghează permanent procesul de operare, poate efectua automat ajustările şi dă feedback operatorilor.

– Cu ajutorul tehnologiei Ever Sharp™, pietrele de ascuţit cuţitul se pot înlocui în câteva secunde, se poate astfel prelungi cu până la de trei ori durata de utilizare, comparativ cu pietrele uzuale.

 

Alte opțiuni standard ale mașinii de croit Paragon :

 

– Rapoarte cu indicatorii importanți: pune la dispoziția operatorilor și managementului indicatori relevanți ca timpul total de tăiere, timpul de inactivitate, timpul între croiri, numărul total de piese croite și multe altele.

– Resigilare vacuum – ajută la menținerea și conservarea vacuumului după ce reperele au fost croite, dar se află încă pe suprafața de croire. Această funcție îmbunătățește precizia reperelor croite și economisește energia.

– Display – Sistem de asistență la realizarea seturilor după croire, prin afisarea pieselor croite ce au fost transferate spre masa de evacuare conveioare pe un monitor montat peste masa de evacuare. Operatorul poate alege să afișeze linii de text simple sau multiple sau colorarea seturilor. Seturile pot include repere care aparțin aceluiași model sau repere care fac parte din același subansamblu.

 

 

Firma Landau reprezintă Gerber Technology în România de peste 20 de ani și oferă consultanță,  vânzări de utilaje și software, școlarizări, montaje,  suport tehnic.  Pentru orice detalii comerciale sau tehnice, vă rugăm să ne contactați la adresa sales@landau.ro sau la numărul 0722489438.

 

Ne găsiți în standul C11, Pavilion A

www.landau.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT