Home / Design  / Noutăți în mobilier și accesorii la ICFF 2019

Noutăți în mobilier și accesorii la ICFF 2019

În interiorul pereților de sticlă ai Centrului Jacob K. Javits din New York, peste 900 de designeri și producători din întreaga lume au prezentat cele mai recente oferte din domeniul mobilierului, iluminatului, zonei bucătăriei și băii, textilelor, variantelor de acoperire a pereților și pardoselilor. Iată câteva dintre produsele noi care s-au remarcat.

 

Mobilă de grădină

 

  • Colecția Monceau – Fermob

Fermob a introdus patru noi scaune în colecția sa colorată de mobilier de grădină. Noile piese includ fotoliul xl, fotoliul scund, banca xl și scaunul balansoar.

 

 

  • Solar Lounger – Studio NEA

Înzestrată cu un panou fotovoltaic în spătarul reglabil, această bancă din lemn conține LED-uri integrate care luminează din interior. Este oferită în versiuni mobile sau staționare.

 

 

Iluminat

 

  • Colecția Penna – Cerno

Pentru a sărbători aniversarea de 10 ani a companiei, designerul Nick Sheridan a proiectat colecția Penna ca reprezentare a vocabularului estetic al mărcii. Modelate în nuc, alamă și piele, corpurile de iluminat sunt reprezentative pentru atitudinea curajoasă a lui Cerno în a utiliza lemnul masiv, curele cu rol funcțional și accesorii metalice.

 

 

  • Pebble Series de Lukas Peet – ANDlight

Designerul canadian Lukas Peet a imaginat o serie de corpuri de iluminat din sticlă care simulează calitățile tactile ale pietrei. Incluzând o lustră și aplice, colecția prezintă forme translucide din sticlă suflată, disponibile în patru nuanțe naturale: perlă, travertin, ardezie și citrin.

 

 

  • Lampa de birou Hemera by Ross Gardam

Designerul Ross Gardam – stabilit în Melbourne – a lansat lampa de birou Hemera la ICFF pentru a inaugura prezența brandului în SUA și a noii platforme pentru distribuirea produselor de iluminat în întreaga tară. Inspirat de arhitectura brutalistă a anilor 1960, dispozitivul de marmură cuprinde două forme cilindrice care se intersectează și care par să nu aibă o sursă de lumină vizibilă.

 

 

Baie

 

  • 1 Dornbracht

Această colecție de accesorii de cristal prezintă caracteristicile efemere ale luminii și umbrelor. Opt forme de robinete pentru baie sunt oferite în trei finisaje.

 

 

  • Advanced Control – Laufen

Advanced Control este o soluție cloud care conectează instalațiile sanitare la sistemele de gestionare ale clădirilor, pentru a monitoriza utilizarea apei, pentru a configura setările de la distanță și pentru a indica momentul când este necesară întreținerea.

 

 

 Feronerie 

 

  • Jay Jeffers for The Access by Accurate – Accurate Lock & Hardware

Accurate Lock & Hardware au colaborat cu designerul de interior Jay Jeffers  pentru o nouă linie de feronerie arhitecturală. Încapsulând o gamă de încuietori, butoane și mânere, fiecare colecție prezintă finisaje metalice fine și tehnologii de blocare inteligentă.

 

 

  • Colecția Hollywood Hills – Baldwin Hardware

Designerul de interior Erinn Valencic a proiectat o gamă de componente de feronerie inspirată de interioarele pline de strălucire din epoca de aur a Hollywood-ului.

 

 

 

Sursa: archpaper.com

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT