Home / Promo  / Noua colecție durabilă de la Bolia

Noua colecție durabilă de la Bolia

Pentru colecția din 2020, compania daneză BOLIA a dus designul scandinav la următorul nivel prin crearea celor mai durabile produse. În ultimii doi ani, materialele naturale și sustenabilitatea au fost punctele de plecare pentru designul fiecărei piese de mobilier. A fost necesară colaborarea cu peste 30 de designeri talentați pentru ca această colecție să devină realitate.

 

 

Lars Lyse Hansen, CEO, Bolia.com: „Pentru această colecție am explorat frumusețea naturii, materialele și culorile anotimpurilor scandinave în continuă schimbare. Noua colecție durabilă face parte din eforturile noastre mai largi de a reduce impactul asupra mediului, iar sustenabilitatea a fost punctul de plecare pentru fiecare nou design. Suntem pe un drum nou, interesant pentru designul scandinav și suntem mândri de numeroasele inițiative durabile din spatele noii colecții de design 2020, dar ceea ce credem că contează cel mai mult este să creăm produse frumoase, construite să dureze mulți ani.”

 

 

Cu noua colecție, BOLIA insistă asupra detaliilor, a materialelor naturale certificate și a longevității produsului. De asemenea, introduce coloranți ecologici, poliester reciclat, bumbac organic și țesături certificate OEKOTEX. Toate produsele sunt realizate din lemn certificat FSC, iar pielea este tratată fără a utiliza compuși sintetici sau nocivi. Lâna este certificată IWTO, iar noile țesături Bergo și Ocean sunt fabricate doar din materiale reciclate, în timp ce covoarele sunt etichetate cu marca Care & Fair. Toate piesele de mobilier sunt realizate manual în Europa, unii producători fiind alimentați de energie solară, reutilizând apa de vopsire.

 

 

Sursa: design-milk.com

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT