Home / Design  / Noua colecție de mobilier pictat a lui Matthew Williamson

Noua colecție de mobilier pictat a lui Matthew Williamson

Matthew Williamson, designerul de modă britanic transformat în expert extraordinar în design de interior, locuiește în prezent în Spania, unde a stat pe toată perioada pandemiei și a realizat produse artistice pline de creativitate și culoare. În această perioadă, Williamson s-a ocupat mai mult de decor decât de modă, iar rezultatul este noua sa colecție de mobilier frumos ornamentat. Realizarea ei a fost posibilă datorită colaborării cu Roome London, un studio cu o ascensiune rapida în industrie și cu care a comunicat, inițial, prin intermediul mesajelor pe Instagram. „M-am uitat la platforma lor și la ceea ce creează și am fost foarte impresionat”, spune el.

 

 

La momentul respectiv, site-ul de prezentare al lui Williamson era în curs de construire și știa că o colecție de acest fel ar adăuga o binevenită versatilitate portofoliului său.

 

Piesa sa preferată din colecție – și cea pe care și-ar dori cel mai mult să o aibă în propria casă – este Tamara Drinks Cabinet, un dulăpior pentru băuturi pictat cu raze de soare.

 

 

„Am vrut să fac această piesă plină de farmec. Dar, pentru cei familiarizați cu mobilierul vândut de obicei de Roome Londra, este clar că această piesă, ca și altele realizate pe acest tipar, reprezintă o schimbare considerabilă. Produsele lor erau foarte clasice și minimaliste, într-un oarecare sens. Chiar și în modă, scopul meu a fost de a crea un preaplin de culoare cu scopul de a aduce un pic de bucurie oamenilor. Astăzi, acest sentiment este mai puternic ca niciodată”, observă Williamson.

 

 

Dar, desigur, nu toate interioarele sunt pline cu piese pictate în culori vii cu care lucrările artistului s-ar potrivi cu ușurință. Williamson speră însă că, la un moment dat, va exista un decorator care să introducă unul dintre noile sale modele într-un amestec eclectic de mobilier, fie că sunt candelabre de epocă sau canapele mai moderne.

 

„Eu pot vizualiza grafic modul în care toate acestea ar arata și impactul pe care l-ar avea într-un spațiu mai redus, aproape ca o operă de artă”, susține Matthew Williamson.

 

 

 

Sursa: architecturaldigest.com

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT