Home / Industria Mobilei  / Noua colecție de decoruri Kronospan este disponibilă în România

Noua colecție de decoruri Kronospan este disponibilă în România

Trends 20/21: City Vibes

 

Lansarea celei mai recente colecții de decoruri Kronospan a avut loc în România la finalul lunii noiembrie, într-un spațiu modern și deschis, gândit tocmai pentru a pune în valoare potențialul de utilizare al noilor decoruri prin exemple concrete de aplicabilitate.

 

Sincronizarea cu tendințele și cu cele mai noi direcții ale pieței este o necesitate pentru o companie care își propune nu doar să ajungă, dar să și rămână în top – cum produsele Kronospan sunt utilizate în industria mobilei, a arhitecturii și designului interior, dar și în construcții, nu întâmplător colecția lansată în acest an se intitulează City Vibes. Pentru a se integra cât mai bine în ritmul urban din România și din alte țări deopotrivă, ea a fost inspirată din ritmul vibrant din patru metropole europene (Barcelona, Milano, Moscova și Varșovia), aducând elemente de design și texturi eclectice perfecte pentru spațiile amenajate și construite cu ambiții contemporane.

 

Colecția Trends 20/21 aduce un total de 34 de decoruri noi, 18 de pal melaminat, 12 de blat și 4 de Slim Line. Decorurile de stejar rămân în tendințe, fiind propuse multiple variante și valențe cromatice pentru acest decor clasic/tradițional pus într-o lumină urbană actuală.

 

Același concept nou și viziune proaspătă se aplică și în cazul decorurilor de blat, ele având ca reper vizual efectele de piatră: marmură, granit și beton. Totodată, au fost aduse noutăți și în ceea ce privește componenta tactilă, City Vibes remarcându-se prin texturi proaspete, mate, cu aspect natural.

 

 

Noua colecție vine ca un rezultat firesc al investițiilor din ultimii 5 ani și al preocupării companiei pentru desingnul produselor sale, dar și ca efect al apropierii companiei de arhitecți, designeri, producători de mobilă și oamenii creativi. Practice și inedite, noile decoruri Kronospan promit un impact remarcabil pe piața internă de arhitectură și design interior în următorii doi ani, redefinind spațiile rezidențiale și industriale autohtone în ritmul trendurilor globale.

 

 

 

Mai multe pe https://ro.kronospan-express.com/ro

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT