Home / Promo  / Nou la Ostermann: canturi decorative cu Style

Nou la Ostermann: canturi decorative cu Style

Prin cele două noi canturi ABS Istanbul Style neted și Hong Kong Style neted, experții în canturi de la Ostermann arată nu numai stil, ci și un design extraordinar pentru cant.

Nou la Ostermann: Canturi ABS Istanbul Style și Hong Kong Style.

 

Cu ajutorul celor două noi canturi de la Ostermann Istanbul Style neted și Hong Kong Style neted, tâmplarii care caută o soluție deosebită pentru o amenajare personalizată pentru un spațiu pot să transpună imediat în fapt ideile lor, având cantul perfect adecvat. Cele două noutăți se caracterizează prin decoruri extraordinare care reprezintă stilul a două metropole extraordinare. Ambele canturi sunt disponibile în stoc la Ostermann în orice lățime de până la 100 mm. Ele se expediază prin obișnuitul serviciu Ostermann în cantități minime începând de la 1 metru și, în cazul unei comenzi efectuate până la ora 16, încă în aceeași zi. Meșteșugarii găsesc toate informațiile referitoare la cele două noi canturi și la termenul de căutare „#Highlights08” pe pagina web Ostermann www.ostermann.eu.

 

Cantul ABS Istanbul Style neted

Istanbul este o metropolă cu multe influențe culturale. Aici se întâlnesc Orientul și Occidentul, Europa și Asia. În decorul cu același nume Instanbul Style se poate intui această diversitate culturală. Sunt acestea planuri de construcție ale Hagiei Sofia, care apar ca niște schițe abia vizibile – aproape ca o reproducere istorică – ca umbre pe fondul întunecat? Tonul de bază de culoare închisă, maro-gri al cantului amintește de o planșă veche. Se pot recunoaște atât zgârieturi delicate, cât și rămășițe de proiecte arhitectonice și inscripții. Anumite locuri sunt de culoare închisă și dau impresia că aici suprafața ar fi uzată în mod special. Pe scurt: un decor care spune o poveste. Cantul neted cu grosimea de 2 mm este perfect adecvat la placa de mobilier cu același nume, se poate utiliza însă bine și drept cant de accent la plăci de culoare uni, de ex., la plăci de culoare gri sau de culoare închisă.

 

Cantul ABS Hong Kong Style neted

Ca și Istanbul, Hongkong este o metropolă cu contraste între tradiție și modernitate. Și, de asemenea, și la cantul ABS Hong Kong Style neted domină aspectul optic cu numeroase urme de uzură. Din punct de vedere cromatic, decorul se mișcă într-o gamă cu tonuri de culoare gri, bej și albastru-gri. Se pot recunoaște și suprafețe mai mari de culoare alb sau ușor albastru deschis. Forme de romb filigranate amintesc de o piele de șarpe sau de un material țesut grosier. Un omagiu adus bucătăriei tradiționale chinezești sau renumiților croitori din centrul orașului Hong Kong … ? Alături se găsesc și suprafețe mai mici, de culoare alb sau ușor albastru deschis, fără modele, întotdeauna cu urme de zgârieturi abia vizibile, de culoare deschisă, individuale sau paralele. Cine dorește să utilizeze cantul neted cu grosimea de 1 mm în producția de mobilier, are numeroase opțiuni: fie la suprafața decorativă adecvată, fie drept cant de accent pentru plăci uni de culoare alb, gri sau gri-albastru.

 

Întotdeauna cantul adecvat

La Ostermann există evident nu numai canturile de decor neobișnuite. Deoarece, tâmplarii primesc cel mai mare sortiment de canturi din Europa de la specialistul în canturi. În mod regulat se adaugă culori uni și decoruri noi. Cine dorește să se informeze sau pur și simplu să se inspire pentru proiecte noi, ar trebui să arunce în mod regulat o privire pe pagina web Ostermann www.ostermann.eu. Aici, imediat pe pagina de start sau în domeniul „Trenduri & noutăți“, se prezintă frecvent Highlight-uri noi.

 

Avantajele Ostermann:

 • Canturi cu orice lungimi începând cu 1 metru
 • Canturi cu orice lățimi până la 100 mm
 • Canturi cu orice grosimi
 • Canturi din ABS, melamină, acril, aluminiu sau lemn veritabil
 • Canturi Airtec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi pentru aplicare cu laser gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi Infratec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Airtec gata de livrare în doar 4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Laser gata de livrare în doar 4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Infratec gata de livrare în doar 4 zile lucrătoare
 • La cerere, canturi acoperite cu adeziv cu topire la cald
 • Cea mai mare rețea de plăci din Europa, cu peste 150.000 de corespondențe
 • Cel mai mare sortiment de canturi din Europa
 • Toate articolele din depozit comandate până la orele 16:00 sunt expediate în aceeași zi.

 

Despre Ostermann

Rudolf Ostermann GmbH este un furnizor en gros de produse de tâmplărie, în extindere, orientat spre client, cu numeroși ani de experiență. Cu peste 475 de angajați și expediere a până la 6.000 de articole pe zi, Ostermann este lider european în vânzarea canturilor. Pe lângă noua filială deschisă în Romania și a sediului central din Bocholt, Ostermann deține sucursale și în Olanda, Belgia, Franța, Anglia, Italia, Elvetia si Cehia. Clienții din Austria, Danemarca, Suedia, Polonia și Slovacia sunt deserviți de reprezentanții de vânzări locali.

 

Despre Ostermann Romania S.R.L

Filiala Ostermann SRL a fost inființată in Ianuarie 2020. Din Timișoara, tâmplarii din toată România pot achiziționa, cu încredere, canturi de mobilier și accesorii alese. Directorul sucursalei Mirela Bold și echipa sa oferă consultanță de specialitate și serviciul dovedit Ostermann, în tot ceea ce privește canturile.

 

Persoană de contact:

Mirela Bold

Director General Romania

E-mail  m.bold@ostermann.eu

T          +40 256 702 535

M         +40 742 022 300

 

Articole despre Ostermann Romania AICI

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT