Home / Decoratiuni  / Nou la Ostermann: canturi creative într-un design dorit

Nou la Ostermann: canturi creative într-un design dorit

Tâmplarii obțin acum de la Ostermann și canturi ABS pentru mobilier cu un decor dorit creativ, ales personal. Acestea se livrează în cel mai scurt timp și în mărimi de loturi mici.

 

 

Gama de canturi Ostermann devine acum și mai mare! Acest lucru se datorează unui nou serviciu: canturi cu un decor dorit. Totuși, ce se ascunde aici? La Ostermann există de puțin timp oportunitatea, de a comanda canturi ABS cu un decor dorit, ales în mod liber. Canturile ABS se livrează în grosimile de 0,4 mm, 1 mm și 2 mm în cel mai scurt timp și, ca de obicei, în mărimi de loturi mici. Pentru a afla tot ce este posibil și cum se poate comanda rapid și ușor cantul dorit, este suficient un scurt apel telefonic la Ostermann. Informații suplimentare există, de asemenea, la termenul de căutare „#Highlights07” pe pagina web Ostermann www.ostermann.eu. Prin intermediul serviciului prezentat, tâmplarii au numeroase oportunități noi.

 

Canturi cu design propriu

Chiar dacă gama de produse Ostermann este mare … totuși, pentru decoruri personalizate, foarte neobișnuite, nu a existat până în prezent niciun cant ABS adecvat. În trecut, s-ar fi utilizat într-un asemenea caz un cant de culoare uni sau un cant din aluminiu. Astăzi, prin intermediul decorurilor personalizate dorite sunt disponibile soluții noi. Clientul poate crea el însuși decorul cantului și obține designul său dorit la dimensiunea dorită.

 

O idee: Canturi cu aspect optic de mai multe straturi

Deasupra beton, dedesubt lemn de nuc … și între ele un decor fantezist? Prin intermediul noului serviciu devin posibile și asemenea idei de design. Imaginează-ți un astfel de cant la mobilier: deasupra o placă cu aspect optic de beton. Dedesubt un front din lemn de nuc. Și între ele un decor combinat, care reunește ambele decoruri. Astfel, din mâna tâmplarului ia naștere un mobilier unic!

 

Canturi pentru construcția de magazine

Pe canturile decorative dorite se pot reproduce și fotografii reale, logo-uri sau culorile definite ale unei companii. Aici, nu se impun niciun fel de limite fanteziei sectorului meșteșugăresc.

 

Totul dintr-o singură sursă

Pentru prelucrarea manuală sau mecanică a canturilor ABS, producătorii primesc de la Ostermann o gamă largă de articole necesare în tâmplărie. De la scule pentru prelucrarea manuală a canturilor, la adezivi și agenți de curățare și până la mijloace auxiliare pentru corectarea de suprafețe.

 

Ostermann: servicii, diversitate și promptitudine

  • Cea mai mare gamă de canturi disponibile imediat din Europa
  • Canturi cu orice lungimi începând cu 1 metru
  • Canturi în orice lățime de până la 100 mm
  • Canturi cu diverse grosimi
  • Canturi din ABS, melamină, acril, aluminiu sau lemn veritabil
  • Toate canturile sunt disponibile și pentru tehnologii pentru rosturi de îmbinare zero
  • La cerere, canturi acoperite cu adeziv cu topire la cald
  • Consiliere personală și magazin online
  • Toate articolele din depozit comandate până la orele 16:00 sunt expediate în aceeași zi

 

Despre Ostermann

Cu aproximativ 500 de angajați, Rudolf Ostermann GmbH este un partener de încredere pentru toți clienții din sectorul meșteșugăresc de prelucrare a lemnului. După ce s-a dezvoltat ca specialist pentru canturi de mobilă, compania aprovizionează în prezent multe mii de întreprinderi pentru producția de mobilă din toată Europa cu o gamă largă de produse, care crește continuu. Pe lângă canturi, dintre aceste produse fac parte și profilurile tehnice și articolele necesare în tâmplărie.

 

Despre Ostermann Romania S.R.L

Filiala Ostermann SRL a fost inființată in Ianuarie 2020. Din Timișoara, tâmplarii din toată România pot achiziționa, cu încredere, canturi de mobilier și accesorii alese. Directoarea filialei, Mirela Bold, și echipa sa oferă cea mai bună consiliere și serviciu Ostermann garantat pentru canturi.

 

Persoană de contact:

Mirela Bold

Director General Romania

E-mail m.bold@ostermann.eu

T +40 256 702 535

M +40 742 022 300

 

Articole despre Ostermann Romania AICI

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT