Home / Industria Mobilei  / Nord Arin pune studenții față în față cu inginerii din industria mobilei

Nord Arin pune studenții față în față cu inginerii din industria mobilei

În perioada 24 mai – 1 iunie 2022, Nord Arin a găzduit vizitele anuale de studiu de la trei facultăți de renume din țară: Facultatea de Design de Mobilier și Inginerie a Lemnului din cadrul Universității Transilvania din Brașov, Facultatea de Mecanică și Facultatea de Construcții de Mașini și Management Industrial, din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași. Ca de fiecare dată, întâlnirea cu viitorii designeri și ingineri a fost o reală bucurie pentru întreaga echipă Nord Arin, asigurând un context propice pentru prezentări interactive și discuții antrenante despre proiectarea și producția mobilierului premium din lemn masiv, dar și despre instrumente de creștere și oportunități de carieră în cadrul unei companii producătoare de mobilier axată pe design, inovație și sustenabilitate.

 

 

”Nord Arin are perspective excelente de creștere, astfel că echipa Nord Arin este și ea în continuă dezvoltare”, spune Viorel Crețu, CEO Nord Arin. ”Porțile noastre sunt mereu deschise proaspeților absolvenți ai facultăților cu profil tehnic, iar faptul că anul acesta ne-am bucurat de o participare atât de numeroasă din partea viitorilor ingineri de la trei universități de top din țară este un semn al interesului în creștere al studenților de a profesa în industrie și, de ce nu, de a se alătura echipei noastre imediat după absolvire.”

 

 

Calendarul vizitelor de studiu a debutat cu delegația Facultății de Design de Mobilier și Inginerie a Lemnului, studenții fiind însoțiți de către decanul facultății și de cadrele didactice coordonatoare – conf. dr. ing. Alin Olărescu, prof. dr. ing. Camelia Coșereanu, șef lucrări arh. Biborka Bartha și cadru didactic asociat drd. Antonela Lungu. A fost o întâlnire efervescentă și o revedere dragă pentru echipa Nord Arin, chiar în pragul Salone Internazionale del Mobile 2022, cu atât mai mult cu cât compania producătoare de mobilier a lucrat în ultimele luni la un proiect de transfer tehnologic cu FDMIL, pentru dezvoltarea unui concept de mobilier ce va fi lansat la Milano, în perioada 7-12 iunie.

 

 

Vizitele de studiu au continuat cu două grupe de studenți de la Facultatea de Mecanică – grup coordonat de conf. dr. ing. Marcelin Benchea și șef lucrări dr. ing. Ciprian Stamate, respectiv de la Facultatea de Construcții de Mașini și Management Industrial – grup coordonat de dl decan, prof. dr. ing. Cătălin Gabriel Dumitraș. Întâlnirile au cuprins prezentări de grup și discuții one-to-one și au fost o sursă generatoare de energie creativă pentru toți cei implicați, reprezentând un prilej excelent pentru studenții din anii III și IV să descopere activitatea Nord Arin și să cunoască managementul companiei și inginerii coordonatori de pe diverse sectoare de producție.

 

 

Absolvenții au numeroase oportunități de carieră în cadrul Nord Arin și pot aplica pentru posturi precum inginer proiectare mobilier, inginer operator CNC, inginer sector mentenanță sau chiar inginer coordonator de producție. Experiența nu este necesară, compania asigurând colegilor nou-veniți cursuri de calificare și un program special de orientare în carieră, pentru a putea lucra pe postul care corespunde în întregime profilului și personalității lor. De asemenea, Nord Arin organizează training-uri de leadership și dezvoltare personală săptămânale, precum și teambuilding-uri și tabere de creativitate bianuale.

 

 

Contact: ru@nordarin.com, 0233.241.600.

 

Website: www.nordarin.com 

 

Articole despre NORD ARIN, AICI

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT