Home / Promo  / Nord Arin la Esprit Meuble Paris 2023

Nord Arin la Esprit Meuble Paris 2023

După o prezență spectaculoasă la Salone del Mobile Milano, Index Dubai și BIFE-SIM București, Nord Arin, companie românească cu o istorie îndelungată în producția de mobilier din lemn, a făcut un nou salt și a participat pentru prima dată la Esprit Meuble, Paris. Evenimentul a avut loc în perioada 18-21 noiembrie, la Porte de Versailles, Paris, și a adus împreună profesioniști din domeniul mobilierului într-un mediu de afaceri prietenos.

 

 

Participanții la târg au remarcat cu admirație modul în care viziunea Nord Arin a prins viață

 

„Esprit Meuble Paris a fost cu adevărat captivant, iar standul Nord Arin a strălucit prin prezentarea celor mai noi produse, evidențiind o combinație remarcabilă între stil, confort și funcționalitate care a atras atenția și aprecierea publicului prezent. Fotografiile sunt acum disponibile pentru a oferi o privire și pentru cei care nu au putut participa fizic la eveniment. Se pregătesc noi oportunități de a explora aceste produse fascinante, pentru a aprecia arta și calitatea care definesc Nord Arin. Recunoștința noastră se îndreaptă către toți cei care au fost alături și au contribuit la această ocazie specială. Sprijinul și entuziasmul vostru sunt extrem de valoroase pentru noi”, ne-au declarat reprezentanții Nord Arin la finalul evenimentului.

 

 

Pionieri în Design și Inovație în Mobilă

 

Nord Arin a prezentat trei colecții noi – Milano, Marilyn și Arc. Aceste colecții au fost create cu atenție pentru piața franceză și oferă o combinație perfectă între stil, eleganță și confort, transformând fiecare spațiu într-o oază de rafinament. „Indiferent dacă preferați designul modern și minimalist al colecției Milano, rafinamentul colecției Marilyn sau liniile elegante ale colecției Arc, Nord Arin se impune ca un nume de referință în lumea mobilei premium. În plus, în cadrul evenimentului, au fost expuse și articolele care au stârnit aprecierea publicului la expozițiile din acest an, printre care se numără Sideboard-ul parametric Elite, Masa Cortina în variantă extensibilă, precum și piese selecte din colecția de succes Beams”, au explicat reprezentanții companiei.

 

Nord Arin redefinește conceptul de mobilă, oferind o abordare inovatoare în amenajarea interioară, schimbând modul în care utilizăm și percepem spațiul.

 

 

Participarea la Esprit Meuble Paris 2023 marchează un pas important pentru Nord Arin, demonstrând angajamentul lor față de inovație, design de calitate și sustenabilitate.

 

nordarin.com

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT