Home / Promo  / Nord Arin, evoluție continuă design mobilier 2023, perspective 2024

Nord Arin, evoluție continuă design mobilier 2023, perspective 2024

Nord Arin a strălucit în lumina inovației și a designului minimalist în 2023, conturând un nou standard în industria mobilierului. În acest an, creativitatea a fost în centrul atenției, cu prezentări remarcabile în cadrul unor evenimente de talie mondială precum Salone del Mobile Milano, Index Dubai, BIFE-SIM București și Esprit Meuble Paris. Cele 8 concepte noi prezentate au prins viață printr-o armonie între lemn și piatra naturală, transformând fiecare piesă de mobilier într-un produs funcțional și plin de farmec.

 

 

Elite Sideboard, Cortina și Marilyn Dining Table au captivat prin eleganța formelor și armonia materialelor folosite, în timp ce Milano și Sirius Collection au deschis noi orizonturi ale designului, aducând profunzime și rafinament în spațiile contemporane, reușind astfel să transforme mobilierul în povestiri vizuale care îmbină arta și funcționalitatea.

 

Realizările Nord Arin au fost întărite de eforturile constante de a susține tinerii designer, evidențiind totodată angajamentul său constant de a încuraja și promova inovația în design prin intermediul unui concurs organizat în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași prin care au oferit o platformă valoroasă tinerilor talente pentru a-și dezvolta și a-și evidenția potențialul creativ. În urma acestui concurs, opt studenți au fost recunoscuți și premiați pentru creativitatea lor excepțională.

 

 

Pentru 2024, Nord Arin și-a propus obiective ambițioase. Planurile includ participarea la cinci expoziții internaționale de prestigiu din industrie: ICFF New York, Salone del Mobile Milano, Index Dubai, Esprit Meuble Paris și BIFE-SIM București. Această extindere a prezenței demonstrează nu doar angajamentul pentru excelență, ci și dorința de a împărtăși creativitatea și inovația cu o audiență globală. Obiectivele companiei se concentrează pe redefinirea conceptului de minimalism, integrarea materialelor în designul mobilierului și furnizarea de soluții de mobilier cu un design minimalist, dar și stabilirea de noi standarde în estetica și funcționalitatea mobilierului premium.

 

 

Voicu-Ștefan Crețu, designerul din spatele Nord Arin, aduce o viziune proaspătă asupra designului, inspirată de natură, tradiție și tendințe contemporane. Pentru el, fiecare piesă de mobilier este o poveste transpusă prin materiale prețioase și forme organice, transformând funcționalitatea într-o operă de artă. Pentru Nord Arin, designul nu este doar estetică sau utilitate, ci o experiență care îmbină frumusețea, confortul și inovația într-un mod captivant și armonios.

 

Peste 95% din produsele Nord Arin sunt exportate, iar această cifră ar putea crește la 98% până la finalul anului 2024, însă compania își dorește să crească și vânzările pe piața din România. Exporturile sunt concentrate în SUA, Germania, Italia și în statele din Orientul Mijlociu, cu planuri de extindere și în regiunea Benelux și Franța. Aproximativ 90% din portofoliul Nord Arin este destinat segmentului rezidențial, cu masa de dining generând aproximativ 70% din cifra de afaceri.

 

 

Cu 190 de angajați, dintre care 145 în producție, Nord Arin investește în parteneriate cu facultăți pentru recrutarea de specialiști și apelează și la forță de muncă străină pentru a-și îmbunătăți operațiunile.

 

Prin pasiunea pentru inovație și angajamentul față de excelență, Nord Arin continuă să fie un lider al inovației și designului, redefinind constant standardele estetice și funcționale în industria mobilierului contemporan.

 

nordarin.com

 

Articole despre NORD ARIN, AICI

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT