Home / Industria Mobilei  / Nord Arin, de la Milano, New York și Dubai la București, o călătorie globală a designului

Nord Arin, de la Milano, New York și Dubai la București, o călătorie globală a designului

Nord Arin a cucerit inimile pasionaților de design din întreaga lume, călătorind de la Milano la New York și Dubai, demonstrând un angajament ferm față de inovație, creativitate și produse premium. Următoarea destinație va fi Bucureștiul, compania Nord Arin fiind unul dintre marii expozanți ai BIFE-SIM 2024, care va avea loc la Romexpo, între 19-22 septembrie.

 

 

În luna aprilie, Nord Arin a continuat să strălucească la Salone del Mobile din Milano, marcând cea de-a șasea prezență a brandului la unul dintre cele mai prestigioase târguri de mobilier din lume. Aici, Nord Arin a adus în prim-plan patru colecții remarcabile de mobilier sub îndrumarea talentatului designer român, Voicu. Salone del Mobile reprezintă un epicentru al inovației și inspirației în designul de mobilier, oferind o platformă pentru expoziții, produse și povești captivante.

 

 

Următorul pas în călătoria lor globală a fost la ICFF New York, în luna mai, unde sub îndrumarea tânărului și talentatului designer al companiei, brandul Voicu a adus un amestec captivant de eleganță și inovație românească în inima Americii de Nord.

 

 

Apoi, la INDEX Dubai, Nord Arin a continuat să împărtășească pasiunea pentru design și inovație, participând pentru a doua oară consecutiv la acest eveniment remarcabil. Aici, în fața profesioniștilor din domeniul designului de interior din Orientul Mijlociu, Nord Arin a fost o prezență notabilă, expunând o gamă variată de piese de mobilier menite să încânte și să inspire regiunea estică a lumii.

 

 

Colecțiile create pentru aceste prestigioase expoziții internaționale sunt veritabile opere de artă funcțională. Masa de Dining Eve emană eleganță inspirată de feminitate, în timp ce Masa de Dining Marilyn capturează mișcarea grațioasă a rochiei, inspirată de scena iconică de la metrou a lui Marilyn Monroe. Bufetul Cortina emană grandoarea teatrală, iar Bufetul Dune aduce în prim-plan seninătatea naturii, cu forme delicate inspirate de dunele de nisip.

 

 

În spatele acestei călătorii globale a designului stă o afacere de familie cu o moștenire impresionantă

 

Ghidând afacerea familială Nord Arin către viitor, Viorel Crețu evidențiază colaborarea remarcabilă cu fiul său, Voicu. „Parteneriatul nostru cu Voicu este cu adevărat inspirațional. Ca a 5-a generație a familiei, Voicu aduce o perspectivă unică în designul produselor noastre, combinând influențe moderne și organice pentru a insufla viață creațiilor Nord Arin și pentru a împinge limitele creativității și inovației.”

 

Cu o moștenire ce se întinde din 1920, Nord Arin rămâne o afacere de familie, condusă de Viorel Crețu și fiul său, Voicu, care continuă să onoreze tradiția de a crea mobilier din lemn premium. Indiferent de destinație, Nord Arin este pregătit să aducă o notă de eleganță și rafinament în casele și spațiile din întreaga lume, consolidându-și reputația ca unul dintre cei mai distinși producători de mobilier premium la nivel global.

 

 

nordarin.com

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT