Home / Design  / NORD ARIN: credem în inovație, iar cea mai mare realizare o reprezintă satisfacția clientului

NORD ARIN: credem în inovație, iar cea mai mare realizare o reprezintă satisfacția clientului

NORD ARIN a propus colecții noi, care au trecut testul pieței și au adus o creștere sănătoasă a vânzărilor. Colecția BEAMS a fost vedeta NORD ARIN la Salone del Mobile Milano, atrăgând aprecierea unor designeri de calibru.

 

Tâmplarii din Munții Carpați au creat întotdeauna mobilier care a rezistat timpului și tuturor schimbărilor climatice, fiind robust, stabil și durabil. Așa s-a născut colecția BEAMS. Proiectul și construcția se bazează pe grinzi de stejar bine asimilate, care folosesc și tehnici tradiționale cum ar fi îmbinarea în coadă de rândunică. Colierul elegant, care unește grinzile, evidențiază căldura și simplitatea lemnului în contrast cu elementele metalice. Componentele de mobilier ale colecției BEAMS au fost create pentru toate tipurile de locuințe, de la case moderne, la cele clasice și contemporane.

 

Viorel Cretu, general  manager NORD ARIN: “Avem clienți statornici pe cele mai sofisticate  piețe. Peste 95% din piesele de mobilier produse de noi ajung la export în țări precum Italia, Germania, Franța, Elveția și, în curând, Statele Unite ale Americii. Avem în plan extinderea producției,  astfel încât mobila noastră să cucerească și piața din România, care se află într-o continuă expansiune.”

 

NORD ARIN este o companie producătoare de mobilier din lemn masiv de stejar, cu o istorie caracterizată de dragostea și respectul pentru lemn, transmise din tată în fiu.

 

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT