Home / Industria Mobilei  / Noi canturi ABS subțiri pentru aproximativ 700 de suprafețe

Noi canturi ABS subțiri pentru aproximativ 700 de suprafețe

În ultimele săptămâni, compania Ostermann a extins foarte mult diversitatea sa foarte mare de canturi decorative ABS. Acum există vești la fel de bune și pentru domeniul canturilor ABS subțiri. Aici se găsesc aproximativ 700 de noi asocieri cu suprafețele a numeroși producători de plăci din Europa.

 

Începând de acum, la căutarea în magazinul online se afișează clientului aproximativ 700 de noi referințe în domeniul ABS subțire cu grosimi de 0,4 sau 0,5 mm. Varianta mai subțire a cantului ABS clasic oferă prelucrătorului posibilitatea să căntuiască părți invizibile ale mobilierului, cum ar fi părți din spate de la blaturi de lucru, corpuri, rafturi sau picioare de mobilier cu același decor ca la „rudele” adecvate cu grosimi de 1 sau 2 mm din zona vizibilă a mobilierului. Toate culorile și decorurile disponibile se găsesc la termenul de căutare „#ABSsubțire“ pe pagina web Ostermann www.ostermann.eu

 

Noi atracții în cazul tonurilor de alb și gri

Deosebit de mare este diversitatea în domeniul tonurilor de alb și gri. Aici, începând de acum, tâmplarii găsesc canturile adecvate pentru și mai multe suprafețe de plăci. Lățimea de bandă a variantelor se extinde în acest caz nu numai prin intermediul tonurilor diferite de culori, ci și prin intermediul imprimeurilor și gradelor de luciu ale canturilor.

 

Canturi pentru decoruri de fag, stejar și alte decoruri de lemn

Și în cazul decorurilor de lemn se caută diversitate. De aceea, pentru diferite tipuri de lemn sunt disponibile de obicei imediat mai multe variante de decor. Deosebit de mare este gama decorurilor de stejar. Dar și tipuri lemn de conifere, de nuc și de arbori fructiferi sunt reprezentate suficient.

 

Decoruri în trend – de la cele cu aspect optic de beton până la cele aspect optic de metal.

Diferite decoruri în trend, precum reproduceri de beton, canturi cu diferite efecte metalice și canturi cu decoruri multiplex întregesc sortimentul și arată diversitatea tipică Ostermann în domeniul canturilor decorative.

 

Alternativă de înaltă calitate la canturi melaminate

Canturile ABS subțiri oferă prelucrătorului o alternativă de înaltă calitate față de cantul clasic melaminat. Ele sunt mai robuste și mai puțin sensibile la șocuri. Pentru canturi solicitate mai puternic de la aceeași mobilier, noile referințe sunt disponibile desigur și în varianta canturi ABS cu grosimea de 1 și 2 mm. Astfel, la partea frontală și la corp pot fi utilizate canturi cu același decor dar cu diferite grosimi.

 

Avantajele Ostermann:

 • Canturi cu orice lungimi începând cu 1 metru
 • Canturi cu orice lățimi până la 100 mm
 • Canturi cu orice grosimi
 • Canturi din ABS, melamină, acril, aluminiu sau lemn veritabil
 • Canturi Airtec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi pentru aplicare cu laser gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi Infratec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Airtec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Laser gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Infratec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • La cerere, canturi acoperite cu adeziv cu topire la cald
 • Cea mai mare rețea de plăci din Europa, cu peste 150.000 de corespondențe
 • Cel mai mare sortiment de canturi din Europa
 • Toate articolele din depozit comandate până la orele 16:00 sunt expediate în aceeași zi.

 

Despre Ostermann

Rudolf Ostermann GmbH este un furnizor en gros de produse de tâmplărie, în extindere, orientat spre client, cu numeroși ani de experiență. Cu peste 450 de angajați și expediere a până la 6.000 de articole pe zi, Ostermann este lider european în vânzarea canturilor. Pe lângă noua filială deschisă în Romania și a sediului central din Bocholt, Ostermann deține sucursale și în Olanda, Belgia, Franța, Anglia, Italia, Elvetia si Cehia. Clienții din Austria, Danemarca, Suedia, Polonia și Slovacia sunt deserviți de reprezentanții de vânzări locali.

 

Despre Ostermann Romania S.R.L

Filiala Ostermann SRL a fost inființată in Ianuarie 2020. Din Timișoara, tâmplarii din toată România pot achiziționa, cu încredere, canturi de mobilier și accesorii alese. Directorul sucursalei Daniel Bolog și echipa sa oferă consultanță de specialitate și serviciul dovedit Ostermann, în tot ceea ce privește canturile.

 

Persoană de contact:

Daniel Bolog

Director General Romania

 

E-mail  d.bolog@ostermann.eu

T          +40 256 702 535

M         +40 742 022 300

 

 

 

Citește mai multe articole despre Ostermann Romania AICI!

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT