Home / Interviuri  / NETT FRONT – lider în domeniu pe piața din ROMÂNIA

NETT FRONT – lider în domeniu pe piața din ROMÂNIA

Compania produce uși de mobilier înfoliate și vopsite, fiind recunoscută drept lider pe piața din România, în acest domeniu. Produsele NETTFRONT pot fi utilizate pentru crearea mobilei pentru bucătării, livinguri, dormitoare, camere de hotel ori spații de depozitat.

 

 

PALKO ATTILA, referent marketing NETT FRONT: „La această expoziție am venit cu noutățile absolute. Am introdus 13 folii noi, 5 frezări noi și noutatea absolută este vopseaua ecologică pe bază de apă S MAT AQUA. Toate produsele noastre sunt de o calitate superioară. De exemplu, am introdus pelicula grund, adică o peliculă care acoperă uniform ușa, o întărește, o izolează, are proprietăți foarte bune de a asimila vopseaua și de aceea suprafața va fi mult mai netedă, mult mai uniformă și este foarte ecologică pentru că nu mai emană vapori. Iar dacă combinăm cu S MAT AQUA putem obține un mobilier child save, ecologic. Un alt aspect al vopselei este anti-amprentă, foarte bun pentru cei care folosesc sistemele push. S MAT AQUA și pelicula grund fac o combinație din care reiese un produs de foarte bună calitate, un produs Premium.”

 

 

Anul trecut, NETT FRONT și-a dublat capacitatea de producție

 

Implementarea continuă a celor mai noi tehnologii, a celor mai bune materiale prime și, nu în ultimul rând, a mentalității vest europene sunt secretele succesului NETTFRONT. Conducerea companiei se mândrește, de asemenea, cu rețeaua proprie de transport, măsură luată de companie pentru a-și proteja propriile produse și a putea garanta că marfa ajunge la timp și în condiții bune.

 

Cei care vor să afle mai multe informații despre produsele companiei o pot face apelând la cei 5 agenți teritoriali și pe nettfront.ro

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT