Home / Industria Mobilei  / Noua generație de colectoare de la NESTRO® LUFTTECHNIK GMBH

Noua generație de colectoare de la NESTRO® LUFTTECHNIK GMBH

Noua generație de colectoare de praf, echipate cu motoare de reticență IE5 și convertizoare de frecvență.

 

Cu aceste dispozitive de ultimă generație, utilizatorii pot economisi până la 22% din costurile energetice comparativ cu cele cu motoare IE3.

 

NESTRO este partenerul dumneavoastră pentru extracția eficientă energetic a prafului de lemn și a așchiilor în atelierele și întreprinderile pentru prelucrarea lemnului,. Sistemele economice de desprăfuire promovează un proces de producție fără probleme, protejând utilajele, echipamentele și sănătatea angajaților.

 

Dezvoltarea acestei noi generații de aspiratoare mobile NESTRO tip NE J în clasele de performanță stabilite 200, 250, 300 și 350 pentru instalare în interior se bazează pe experiență dobândită în cei 44 de ani în prelucrarea lemnului, în tehnologia dispozitivelor și ventilatoarelor eficiente.

 

Aspiratoarele NESTRO din seria NE J respectă reglementările în vigoare și sunt omologate în industria prelucrării lemnului ca extracție pentru mașini individuale, grupuri mici de mașini sau soluții insulă (pentru cerințe speciale de extracție). Ele pot fi, de asemenea, utilizate pentru materiale conexe precum plastic, piele, hârtie sau alte prafuri industriale.

 

Gheorghe Stoica reprezentant vanzări: ”Cu noua generație de colectoare de praf, Nestro Lufttechnik GmbH stabilește un nou standard: – este prima serie completă de colectoare de praf care sunt echipate standard cu motoare de reticență IE5 și convertizoare de frecvență. Cu aceste dispozitive de ultimă generație, utilizatorii pot economisi până la 22% din costurile energetice comparativ cu cele cu motoare IE3. Toate aspiratoarele de praf pentru lemn si altele sunt echipate cu regenerare automata a filtrului si cu sistem automat de funcționare. În modul automat, aspiratoarele de praf pornesc și se opresc în paralel cu mașina industrială.”

 

Utilizarea sistemelor pentru extracția diferitelor materiale cu aer curat sunt eficiente pentru companiile mici și mijlocii din multe industrii.

 

Tehnologia dispozitivelor, ale soluțiilor Eco-inovatoare de îndepărtare a prafului, precum și construcția de ventilatoare de înaltă eficiență, salvează în mod demonstrabil utilizatorul:

 

  • economisește costurile de investiții și de exploatare prin instalarea în apropierea mașinii (trasee scurte de conducte cu rezistențe reduse la linie) și de la NE 200 datorită motorului cu reluctanță IE5 și convertizorului de frecvență cu o eficiență de peste 90%,
  • economisește costurile de încălzire prin modul de recirculare fără pierderi de căldură (filtrele garantează un conținut de praf rezidual <0,1 mg/m³),
  • economisește costurile de întreținere datorită unui sistem automat de stingere inteligent, certificat, fără utilizarea apei sau a substanțelor chimice uscate,
  • economisește costurile de instalare, deoarece este un dispozitiv gata de conectare (necesită doar conexiunea la curent și conectarea conductei),
  • asigură o aspirație optimă cu tehnologia integrată, a vidului și compararea constantă a valorii țintă /reală (mașini de procesare)
  • oferă patru opțiuni diferite de eliminare folosind patru substructuri alternative, care pot fi, de asemenea, convertite în orice moment.

 

 

NESTRO® Lufttechnik GmbH este o Fabrica germană fondată în 1977, unul dintre marii producători consacrați de tehnologie de extracție și filtrare, sisteme de vopsire de înaltă calitate și tehnologie de sortare reciclare din Europa, și Asia.

 

 

Peste 150 de angajați dezvoltă și produc soluții de sisteme specifice cliențilorâ pentru industria prelucrării lemnului, industria hârtiei și cartonului ondulat, industria materialelor de construcții, pentru companiile de prelucrare a materialelor plastice și a metalelor. Nestro este compus din trei unități în Europa. Fabrica principală este în Germania iar alte două sunt în Polonia și Ungaria.

 

Toate produsele NESTRO® se disting prin fiabilitate, siguranță, eficiență energetică și a costurilor, capacitate de integrare, modularitate și capacitatea pentru integrarea sistemelor, precum și protejarea resurselor.

 

 

Citeste si NESTRO® LUFTTECHNIK GMBH, 44 de ani în sisteme de exhaustare și filtrare

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT