Home / Industria Mobilei  / NESTRO® LUFTTECHNIK GMBH, 44 de ani în sisteme de exhaustare și filtrare

NESTRO® LUFTTECHNIK GMBH, 44 de ani în sisteme de exhaustare și filtrare

Sistemele de extracție NESTRO sunt potrivite pentru praf, așchii de lemn și materiale conexe precum plastic, piele, hârtie și alte prafuri industriale.

 

 

Soluțiile de sistem NESTRO asigură aer curat, proaspăt și controlat de temperatură în producția de tăiere a metalelor, în finisarea suprafețelor, în filtrarea gazelor arse și în reciclarea materialelor. NESTRO filtrează profesional ceața, praful, așchii, secțiuni sau material continuu în scopul prelucrării, depozitării, eliminării sau utilizării (de exemplu, prin arderea biomasei) sau separă aceste materiale pentru reciclare.

 

 

Există un anumit risc de infecție pentru boli precum Corona, în special în încăperile cu trafic, public sau la locul de muncă. Cu purificatoarele de aer profesionale VITAPOINT, substanțele nocive sunt complet filtrate, iar calitatea aerului este semnificativ crescută în special în încăperile foarte frecventate sau poluate. Filtrul de aer aspiră aerul poluat și îl curăță prin două etape de filtrare.

 

 

Gama de purificatoare de aer VITAPOINT funcționează cu o combinație a unui prefiltru G4 sau G9 și a unui filtru HEPA-H14. Aceasta elimină substanțele nocive din aerul camerei în mod deosebit. Filtrele de înaltă performanță certificate HEPA din dispozitive ating un grad de separare de 99,995%. Dispozitivele pot fi utilizate pentru încăperi de până la 300 m². Sunt deosebit de potrivite pentru școli, cabinete medicale și cabinete, dar sunt folosite și în case de bătrâni sau în magazine, studiouri de fitness etc.

 

 

Soluțiile NESTRO:

  • Filtre pentru saci si aspiratoare de praf
  • Filtru de tavan
  • Filtru intermediar
  • Filtre cu jet și contrapresiune
  • Filtrează casele
  • Cicloni Zonele fără praf și fără curenți sunt cele mai importante condiții prealabile pentru suprafețele de înaltă calitate.

 

 

NESTRO filtrează profesional aburul, praful, așchii, secțiuni sau material continuu în scopul prelucrării, depozitării, eliminării sau utilizării (de exemplu, prin arderea biomasei) sau separă aceste materiale pentru reciclare. Indiferent dacă este vorba de un volum de stocare zilnic sau de buncăre mari cu cipuri – NESTRO are o soluție certificată pentru stocarea materialului filtrat din fluxul de aer până la prelucrarea ulterioară în silozurile din tablă de oțel din directivele 2014/34 / UE cu dovezi structurale conform EN 1991-1-4.

 

Despre nestro: NESTRO® Lufttechnik GmbH  Fabrica germană fondată în 1977,  este astăzi unul dintre marii producători consacrați de tehnologie de extracție și filtrare, sisteme de vopsire de înaltă calitate și tehnologie de sortare – reciclare din întreaga lume.

 

Peste 150 de angajați dezvoltă și produc soluții de sisteme specifice clienților pentru industria prelucrării lemnului, industria hârtiei și cartonului ondulat, industria materialelor de construcții, pentru companiile de prelucrare a materialelor plastice și a metalelor. Nestro este conpus din trei unitati in Europa. Fabrica principala este in Germania iar alte două în  Polonia și Ungaria. Toate produsele NESTRO® se disting prin fiabilitate, siguranță, eficiență energetică și a costurilor, capacitate de integrare, modularitate și capacitatea pentru integrarea sistemelor, precum și protejarea resurselor.

 

 

Review overview
1 COMMENT

POST A COMMENT