Home / Promo  / NESTRO® introduce un nou filtru JET compact

NESTRO® introduce un nou filtru JET compact

NESTRO® Lufttechnik GmbH a prezentat pentru prima dată noul său filtru JET compact la târgul Holz-Handwerk, deosebit de interesant pentru companiile mijlocii. Cu această nouă serie NKJ, compania oferă comerțului de prelucrare a lemnului un nou dispozitiv compact pentru instalare în exterior în patru clase de performanță pentru debite volumetrice de operare de la 12.000 la 30.000 m³/h. Cu suprafețe de filtrare de 86 până la 215 m², NKJ se află, în ceea ce privește volumul, între cele două game cele mai de succes ale companiei, aspiratoarele de praf NE J și casele de filtrare NFSH JET. Fiecare dintre cele patru tipuri noi de filtre constă întotdeauna din doar trei elemente pre-asamblate care sunt pur și simplu conectate și înșurubate împreună:

  • O unitate superioară de aer comprimat JET.
  • O unitate medie de filtru/ventilator cu secțiuni de admisie și retur.
  • Una dintre cele patru unități inferioare de suport/descărcare diferite.

 

 

În secțiunea de aspirație, fluxul de aer este calmat folosind o cameră de pre-separare și așchiile grosiere sunt separate pentru scurt timp de praful fin prin gravitație. Praful se depune pe sacii de filtrare, golurile sunt curățate cu jeturi de aer comprimat – așa-numita turtă de filtru este îndepărtată, cade în pâlnie și este descărcată. Aparatul funcționează sub presiune negativă, adică unul sau două ventilatoare cu rotoare de înaltă performanță închise (clasa de eficiență IE3) sunt amplasate în spatele furtunurilor de filtrare și, prin urmare, sunt alimentate cu gaz curat. În comparație cu ventilatoarele cu gaz brut, se poate obține o eficiență cu până la 30% mai mare. Aerul purificat cu un conținut de praf rezidual certificat de < 0,1 mg/m² este eliberat în exterior sau returnat în hală ca aer de retur (opțional comutare vară/iarnă).

 

 

Datorită principiului modular, filtrul poate fi instalat rapid pe orice șantier și conectat la țevi și conducte de aer retur. Cu o amprentă la sol de 1,92 x 4,32 m și înălțimi de 3,68 până la 5,18 m, dispozitivul este extrem de compact și are un raport preț/performanță adecvat. Marginea interioară tipică NESTRO® pentru o optică perfectă are stabilitate la presiune ridicată: filtrul JET compact poate fi operat permanent cu un vid de până la 3.800 Pa.

 

NESTRO® Lufttechnik GmbH, fondată în 1977, este acum unul dintre cei mai mari producători consacrați de produse și sisteme pentru tehnologia de extracție și filtrare, precum și pentru tehnologia lor de încălzire în aval, pentru tehnologia suprafețelor și pentru tehnologia de sortare și eliminare. Peste 260 de angajați dezvoltă și produc la cele trei unități de producție din Germania, Polonia și Ungaria, conform specificațiilor individuale ale clienților.

 

Detalii pe nestro.com/ro

 

Articole despre NESTRO® LUFTTECHNIK GMBH, AICI

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT