Home / Promo  / Ne pregătim de BIFE – SIM 2021

Ne pregătim de BIFE – SIM 2021

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a propus Guvernului României noi măsuri de relaxare, începând de la 1 iulie 2021.  Se redeschid târgurile, bâlciurile și talciocurile. Organizarea de competiții sportive se va face cu participarea spectatorilor până la 50% din spațiul stadioanelor și sălilor de concurs, iar la concerte și festivaluri pot participa până la 2.500 de persoane. Activitățile culturale, artistice și de divertisment vor putea fi organizate și desfășurate în spații deschise cu participarea a cel mult 2.500 de persoane, în condițiile asigurării unei suprafețe minime de 1 mp pentru fiecare persoană. Festivaluri cu un număr mai mare de 2.500 de oameni se vor putea desfășura cu asigurarea unei suprafețe de 2 mp de participant, cu mască de protecție.


BIFE-SIM 2021, EXPOZIȚIA-EVENIMENT A ROMÂNIEI ÎN DOMENIUL MOBILEI, ECHIPAMENTELOR ȘI ACCESORIILOR PENTRU INDUSTRIA LEMNULUI

Romexpo, în parteneriat strategic cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România – APMR și Camera de Comerț și Industrie a României – CCIR organizează, în perioada  23 – 26 septembrie 2021, în Pavilioanele B1 și B2 și pe platformele exterioare 10 – 11, cea de-a XXX-a ediție a Târgului Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii – BIFE-SIM.

 

 

Expoziția își propune să prezinte cele mai noi tendințe din domeniul mobilei și se adresează companiilor de profil din România și din străinătate, respectiv producătorilor, importatorilor, distribuitorilor de mobilier și decorațiuni, precum și celor care produc sau comercializează echipamente și accesorii pentru industria lemnului.

 

 

BIFE-SIM reprezintă oportunitatea de a întâlni parteneri de afaceri, actuali și potențiali clienți, lideri de opinie, într-un cadru adecvat dialogului de business și într-un mediu profesionist.

 

 

Divizat în sectoare tematice, târgul reunește oferta Saloanelor de mobilier clasic, design, confort, decorațiuni și corpuri de iluminat, unde vizitatorii au parte de sfaturi și idei pentru transformarea casei în căminul ideal, în concordanță cu personalitatea și preferințele fiecăruia, și pe cea a Salonului de bucătării, care completează conceptul de amenajare și design interior.

 

Fotografii de edițiile anterioare Bife-Sim

 

De asemenea, BIFE-SIM 2021 întregește tabloul industriei mobilei, prezentând și o ofertă bogată de echipamente, utilaje și materii prime pentru industria lemnului, destinată eficientizării fluxului de producție și implementării de noi tehnologii.

 

Fotografii de edițiile anterioare Bife-Sim

 

PLUS VALOARE LA BIFE-SIM!

Pentru a susține eforturile firmelor în câștigarea și educarea clienților în spiritul vremurilor actuale, ROMEXPO s-a aliniat noilor tendințe și va pune la dispoziția acestora soluții digitale de promovare pe o platformă virtuală, special creată pentru organizarea expozițiilor în condiții optime și eficiente! Platforma virtuală reprezintă componenta de noutate a evenimentului și permite o accesibilitate atât națională, cât și internațională!

 

 

CONTACT pentru detalii legate de înscriere și de desfășurare a evenimentului:

 

Gabriela Chișe

coordonator proiect APMR

0722 376 989

gchise@industriamobilei.ro

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT