Home / Design  / Multifuncționalitate și confort, noile tendințe în designul de mobilier

Multifuncționalitate și confort, noile tendințe în designul de mobilier

Mădălina Ganea, designer de interior punct.: „Chiar și anul trecut, când multe domenii au fost afectate de coronavirus, noi am reușit să rămânem foarte activi cu showroom-ul nostru, să finalizăm proiectele în lucru, dar și să luăm în portofoliu altele noi. Prezentul și viitorul se anunță cu atât mai pline, cu cât importanța locuinței a crescut în urma pandemiei. S-a născut o nevoie de transformare a acesteia într-un spațiu versatil și multifuncțional, iar acest proces poate fi realizat coerent doar prin intermediul designului de interior. Cei care își desfășoară serviciul de acasă au nevoie de un birou și de un scaun comod, iar cei care evită să iasă prea des în spațiile publice aleg pentru acasă o măsuță de cafea și un fotoliu confortabil. Culorile vii sunt o altă tendință născută în urma pandemiei, pentru că aduc, în același timp, relaxare și bună-dispoziție și suplinesc peisajele luxuriante din vacanțele exotice care nu au fost încă reluate pe deplin.”

 

 

Pentru a face față competiției, producătorii trebuie să fie flexibili și să răspundă prompt solicitărilor

 

„Competitivitatea în rândul producătorilor de mobilă este întreținută de mai mulți factori. Pe prima poziție se situează echilibrul dintre materiale, design și preț. Urmează apoi modalitatea de comunicare față de client, aici accentul fiind pus pe tipul de magazin în care producătorul investește, virtual sau fizic. Showroom-urile sunt o carte de vizită”, crede Mădălina Ganea.

 

 

punct. – cel mai primitor showroom de design interior din Constanța

 

Ideea showroom-ului îi aparține Mădălinei Ganea încă din 2007 și a fost implementată din pură pasiune și admirație pentru designul de interior. Conceptul a fost îmbunătățit continuu și a devenit din ce în ce mai cunoscut. Din 2012 punct. este amplasat pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, una dintre principalele artere din Constanța.

 

 

Ce propune designerul vedeți pe punctdesign.ro

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT