Home / Promo  / Diversitate, promptitudine, servicii

Diversitate, promptitudine, servicii

Clienții prețuiesc serviciile pentru canturi de la Ostermann

Service, diversitate și promptitudine – acesta este motto-ul Ostermann. Pentru că aici se obține nu numai cel mai mare sortiment de canturi din Europa, ci, totodată, și o mulțime de servicii pentru ele. Unul dintre servicii este livrarea rapidă și fiabilă.

 

Să vinzi canturi – aceasta este una. Să livrezi canturi pentru suprafețele de la numeroși furnizori de plăci, în diverse dimensiuni, de la o lungime de 1 metru și în cel mai scurt timp – aceasta este cu totul altceva. Atunci vorbim despre serviciul special de la Ostermann. Tâmplarii obțin o imagine de ansamblu asupra tuturor serviciilor specialistului în canturi dacă introduc termenul „ServiciiCanturi“ în câmpul de căutare de pe pagina de start www.ostermann.eu.

 

Căutare rapidă în magazinul online

La centrul de competență pentru canturi de la Ostermann există o întreagă echipă pentru alocarea fiecărei plăci, cantul perfect adecvat. Rezultatul se găsește în confortabilul magazin online sau în aplicația Ostermann. Dacă se introduce aici denumirea plăcii sau codul plăcii în câmpul de căutare de pe pagina de start, apare imediat o imagine a decorului căutat. După un singur clic se văd canturile alocate acestei plăci și se pot selecta grosimea, lățimea și lungimea necesară a cantului. De asemenea, comandarea aici a oricărei lățimi dorite de până la 100 mm nu este nicio problemă.

 

 

Acoperire cu adeziv cu topire la cald și strat funcțional TPU

Acoperirea în prealabil a cantului selectat cu adeziv cu topire la cald face parte din serviciile Ostermann, la fel ca livrarea așa-numitelor canturi TPU pentru rosturi de îmbinare zero. Acestea sunt canturi care sunt deosebit de adecvate pentru prelucrarea cu tehnologii pentru rosturi de îmbinare zero. Adecvat celor 3 tehnologii mecanizate disponibile în prezent pe piață se obține aici prin cantul Laser, cantul Airtec și cantul Infratec câte o soluție de cant special adaptat tehnologiei. Stratul funcțional al cantului este compus din poliuretan termoplastic (TPU), adică plastic 100%. Acest fapt asigură un rost de îmbinare extrem de dur și totuși permanent elastic, cu aderență puternică.

 

 

Serviciu pentru canturi

De asemenea, Ostermann oferă atașarea unui T-Bar la toate canturile cu grosimea de 2 mm. Acest lucru este întotdeauna o alegere bună atunci când este vorba de prelucrarea fără o mașină de căntuire – de exemplu, direct pe șantier sau în cazul reparațiilor la mobilierul deja montat. Deoarece, având T-Bar, canturile se pot prelucra bine și fără mașină de căntuire.

 

Totul dintr-o singură sursă

Probabil, serviciul cel mai important de la Ostermann este diversitatea din sortiment. Aceasta se referă nu numai la numărul de culori pentru canturi și de decoruri, ci și la produsele care pot fi comandate împreună cu cantul într-un singură operațiune. Astfel, sunt suficiente un telefon sau câteva click-uri în magazinul online pentru a comanda o serie întreagă de materiale pentru unul sau mai multe proiecte. Acest lucru economisește timp și, în consecință, și bani. Un serviciu pe care îl utilizează cu plăcere mulți clienți.

 

Totul din depozitul propriu

De la Ostermann se obțin multe materiale diferite pentru producția de mobilă: de la adeziv până la agentul de curățare și până la mânere, canale pentru lumini sau profiluri tehnice. Toate articolele menționate se expediază în mod fiabil – ca și canturile – din imensul depozit. Comenzi care sunt primite până la ora 16 se expediază din companie încă în aceeași zi. Astfel se asigură o desfășurare fără probleme a proiectelor.

 

 

Avantajele Ostermann:

  • Canturi cu orice lungimi începând cu 1 metru
  • Canturi cu orice lățimi până la 100 mm
  • Canturi cu orice grosimi
  • Canturi din ABS, melamină, acril, aluminiu sau lemn veritabil
  • Canturi Airtec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
  • Canturi pentru aplicare cu laser gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
  • Canturi Infratec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
  • La cerere, canturi acoperite cu adeziv cu topire la cald
  • Cea mai mare gamă de canturi disponibile imediat din Europa
  • Toate articolele din depozit comandate până la orele 16:00 sunt expediate în aceeași zi

 

Despre Ostermann

Rudolf Ostermann GmbH este un furnizor en gros de produse de tâmplărie, în extindere, orientat spre client, cu numeroși ani de experiență. Pe lângă noua filială deschisă în Romania și a sediului central din Bocholt, Ostermann deține sucursale și în Olanda, Belgia, Franța, Anglia, Italia, Elvetia si Cehia. Clienții din Austria, Danemarca, Suedia, Polonia și Slovacia sunt deserviți de reprezentanții de vânzări locali.

 

Despre Ostermann Romania S.R.L

Filiala Ostermann SRL a fost inființată in Ianuarie 2020. Din Timișoara, tâmplarii din toată România pot achiziționa, cu încredere, canturi de mobilier și accesorii alese. Directorul sucursalei Mirela Bold și echipa sa oferă consultanță de specialitate și serviciul dovedit Ostermann, în tot ceea ce privește canturile.

 

Persoană de contact:

Mirela Bold

Director General Romania

E-mail  m.bold@ostermann.eu

T          +40 256 702 535

M         +40 742 022 300

 

Articole despre Ostermann Romania AICI

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT