Home / Industria Mobilei  / MOS, o afacere cu tradiție în prelucrarea articolelor de feronerie

MOS, o afacere cu tradiție în prelucrarea articolelor de feronerie

Firma Mos poartă numele de familie al celor care i-au pus bazele. Din 1994, afacerea de familie a funcționat mai întâi ca moară, apoi s-a reorientat și a trecut prin activitatea cauciucului, până ce, în anul 1997, s-a îndreptat spre domeniul în care activează și astăzi, respectiv prelucrarea articolelor de feronerie.

 

Pentru că a crescut cererea de realizare a diverselor feronerii metalice pentru mobilier, firma a început să confecționeze ansamble și subansamble metalice realizate la comandă. A ținut pasul cu tehnologia și a investit în utilaje inovatoare prin intermediul programelor cu finanțare europeană. A reușit astfel să se reinventeze și să-și extindă gama de produse, specializându-se pe produse de design interior, diverse modele de picioare metalice pentru mese, rafturi metalice, produse personalizate. Retehnologizarea a mai adus un avantaj: posibilitatea prestării de servicii pentru procese precum debitare laser pentru profil și tablă, zincare, îndoiri CNC, suduri și vopsire în câmp electrostatic.

 

În prezent, firma este administrată de a doua generație, Adrian Mos, fiul celui care a înființat-o, fascinat de acest domeniu încă din copilărie, grație pasiunii insuflate de către tatăl lui. Situată într-o comună mică, firma are angajate aproximativ 50 de persoane. Printre angajați se regăsesc familii care locuiesc în comună, ceea ce asigură un mediu de lucru prietenos și o atmosferă plăcută.

 

Colaborând cu firma Mos clienții beneficiază de confortul de a lucra cu o singură sursă, având acces la gama completă de servicii, ce include proiectarea și fabricarea cu precizie a produsului, asamblarea la cheie și livrarea produsului final personalizat, conform proiectului solicitat. Produsele finale sunt acoperite cu vopsea pulbere. Compania oferă servicii de debitare laser, sudură, galvanizare, îndoire tablă CNC, zincare electrochimică, vopsire în câmp electrostatic.

 

 

Masa de cafea Kidney este realizată din profile rotunde, sudate cu atenție și vopsite cu pulbere. Se încadrează perfect într-un decor minimalist și modern. Mai jos este prezentat și proiectul treptelor metalice, gândit, proiectat și realizat la comandă, din profil metalic HEA și bară rotundă.

 

 

Unul dintre cele mai îndrăgite proiecte a fost ușa metalică pentru interior, confecționată din profil metalic de dimensiuni mici cu un aspect liniar și tablă îndoită.

 

 

Cadrul metalic pentru șemineu a fost gândit pentru a putea încorpora arzătoare de diferite dimensiuni pentru bioetanol.

 

 

Detalii mici, efecte mari

 

„Pentru că iubim ideile noi, arta si producția, suntem în lucru cu un nou proiect, cu produse inovatoare din metal, gândite, proiectate și produse în cadrul firmei noastre. Dorim ca anul 2023 să aducă un suflu nou în casa ta cu ajutorul acestor noi produse care vor putea fi achiziționate prin intermediul magazinului nostru online”, declară managementul companiei.

 

https://www.mosdesigne.com/

 

 

Contact

info@mos.ro, telefon 0721238474

Strada Morii, 175, Săcășeni, Satu Mare

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT