Home / Promo  / MONTANA Câmpeni și BRADUL Măneciu vor expune împreună atât la Londra, cât și la București

MONTANA Câmpeni și BRADUL Măneciu vor expune împreună atât la Londra, cât și la București

Cei doi producători vor să cucerească arhitecții londonezi cu colecția statement ORGANICA. Piesele din această colecție sunt atemporale, se potrivesc oricărui tip de interior și adaugă valoare spațiului prin eleganță și simplitate. În realizarea pieselor de mobilier, s-au folosit materiale de înaltă calitate, cu texturi și modele preluate din natură, pe o structură din lemn masiv.

 

„Modelele sinusoidale ale colecției sculptate perfect în stejar sunt principalul punct de atracție. Pe lângă aspectul de ansamblu, colecția este un amestec reușit de diferite materiale combinate organic, într-o armonie perfecta. Fronturile de mobilier sunt realizate din stejar masiv, structura de ansamblu din furnir de stejar si blaturile cu extensie laterală din MDF și beton ignifug. Am combinat diferite stiluri de mobilier, variind de la mobilier clasic din lemn la linii moderne drepte, cu modele de design futuriste, prin încorporarea elementelor din beton în colțuri.”

 

 

La București, cele două companii vor prezenta o fuziune de produse statement din colecțiile consacrate

 

Producător de tradiție din România, MONTANA Câmpeni realizează mobilier din lemn masiv: rășinoase, fag și stejar. Dispune de tehnologie modernă și de profesioniști în prelucrarea lemnului. Flexibilitatea tehnologică și puterea de organizare a producției oferă posibilitatea de a produce atât serii mari cât și mici, mobilă pentru locuințe, dar și pentru HoReCa și instituții publice. „În MONTANA, aducem în armonie perfectă tehnologiile moderne de prelucrare a lemnului, caracteristicile unice ale celor mai bune materiale și abilitățile meșterilor noștri. Prezența noastră la expozițiile internaționale este o declarație a capacităților noastre, reflectând dragostea pentru lemn și abilitățile în prelucrarea lui.”

 

mobilamontana.ro

 

BRADUL Măneciu produce canapele, fotolii, scaune, dormitoare, livinguri, mobilă pentru hotel, piese de mobilier pentru bar și restaurant, în stil clasic sau modern, pe dimensiuni variate și finisaje din lemn masiv cu tapițerii. Colecțiile sunt pline de viață, din materiale în trend, nuanțate în culori îndrăznețe, pentru a evidenția obiectele de mobilier și a înveseli interioarele clasice. Produsele sunt create de designerii companiei. Sunt confortabile, ergonomice, dar și rezistente în timp. În procesul de producție, compania folosește energie verde din surse regenerabile, iar produsele sunt prelucrate manual de meșterii și profesioniștii BRADUL Măneciu.

 

bradul-maneciu.ro

 

 

 

Vă invităm la cea de-a 31-a ediție a BIFE-SIM, care se va desfășura în Hala B2 a ROMEXPO, la București, între 21-24 septembrie 2023!

 

Detalii despre participarea României cu stand național la târgurile internaționale de profil ale lunii septembrie găsiți accesând:

Mobila românească va fi expusă pe 3 scene internaționale, în septembrie

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT