Home / Industria Mobilei  / MONTANA CAMPENI propune o colecție cu aspect neprelucrat, special pentru a promova frumusețea naturală a lemnului

MONTANA CAMPENI propune o colecție cu aspect neprelucrat, special pentru a promova frumusețea naturală a lemnului

Colecția propusă de MONTANA CÂMPENI este inspirată de stilul clasic, dar cu accente moderne, atât prin simplitatea designului cât și prin materialul  aparent nefinisat, un must have al anilor 2000 pe piața mobilierului din toată lumea.

 

Sorin Sălăgean, director general MONTANA CÂMPENI „Este o colecție care nu face economie la material și care iese în evidență prin supradimensionarea pieselor.  Acestea pot fi folosite set, dar și ca piese independente în amenajarea unui spațiu de locuit. Am pus accent pe calitatea materialului și pe prelucrarea atentă a acestuia, de la îmbinare până la finisarea antichizată a suprafețelor, ajungând la un produs finit care poate fi agreat atât de tinerii nonconformiști care iubesc stilul industrial, dar și de conservatori, iubitori de calitate și rafinament. Pentru că avem un respect deosebit față de lemn am încercat ca această colecție să rămână cât mai naturală prin alură,  design, linii drepte, robustețe, dar și datorită finisajului cu aspect neprelucrat. Fiecare piesă în parte are personalitate și poate să se impună într-un spațiu înnobilat.”

 

Esențele de lemn folosite în producție sunt rășinoase, fag și stejar. Modelele sunt concepții proprii sau proiecte ale partenerilor companiei. Prin stilurile dezvoltate – clasic, modern, rustic, compania încearcă să realizeze colecții potrivite pentru locuințe: dormitoare și sufragerii, pentru unități turistice și restaurante: scaune și mese, baruri, dar și pentru instituții publice.

 

 

MONTANA CÂMPENI se numără printre producătorii de mobilă cu tradiție din România. Dispune de tehnologie modernă și de profesioniști în prelucrarea lemnului. Flexibilitatea tehnologică și puterea de organizare a producției oferă posibilitatea de a produce atât serii mari cât și mici.

Vă așteptăm la BIFE-SIM, Stand 213, Pavilion B2!

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT