Home / Promo  / MONTANA CÂMPENI, mobilier cu tradiție în România

MONTANA CÂMPENI, mobilier cu tradiție în România

În acest an, MONTANA CÂMPENI vrea să cucerească publicul cu 2 colecții: PARQUET COLLECTION, care este o combinație de elemente din lemn de stejar, dispuse după modelul parchetului într-o ramă de metal, dar și cu colecția SIONA cu piese de mobilier realizate prin combinarea stejarului cu elemente finisate opac alb și furnir de piatră, ardezie.

 

De asemenea, compania propune o colecție nouă de scaune și de fotolii tapițate, precum și canapeaua PARROT, creată sub semnătura designerului Ioana Dan.

 

 

Esențele de lemn folosite în producție sunt rășinoase, fag și stejar. Modelele sunt concepții proprii sau proiecte ale partenerilor companiei. Prin stilurile dezvoltate – clasic, modern, rustic se încearcă oferirea de colecții potrivite atât pentru locuințe: dormitoare și sufragerii, cât și pentru unități turistice și restaurante: scaune și mese, baruri, precum și pentru instituții publice.

 

MONTANA CÂMPENI se numără printre producătorii de mobilă cu tradiție din România. Dispune de tehnologie modernă și de profesioniști în prelucrarea lemnului. Flexibilitatea tehnologică, puterea de organizare a producției conferă posibilitatea de a produce atât serii mari cât și mici.

 

Produsele MONTANA se adresează pieței externe, dar și cumpărătorilor români.

 

Mai multe informații pe mobilamontana.ro

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT