Home / Industria Mobilei  / MONTANA CÂMPENI, în plină activitate, cu atenție deosebită pe marketing

MONTANA CÂMPENI, în plină activitate, cu atenție deosebită pe marketing

În fabrica de la Câmpeni nu s-a îmbolnăvit niciun angajat. Au fost instituite măsuri serioase de protecție, astfel că activitatea de producție a continuat după doar 3 săptămâni de pauză. În vreme de lockdown, conducerea companiei  a luat măsuri neașteptate, dovedind spirit de echipă, respect și considerație pentru angajați, dar și solidaritate cu românii și cu România.

 

Sorin Sălăgean, director general MONTANA CÂMPENI: „Am suspendat activitatea timp de 3 săptămâni, din 17 aprilie până în 11 mai, din rațiuni de sănătate publică și pentru a contracara starea de psihoză generată în rândul angajaților noștri, ca urmare a mediatizării excesive a apropierii vârfului pandemiei. Din spirit de responsabilitate civică și socială am decis că nu suntem în situația să apelăm la ajutorul statului, sperând ca acel ajutor să fie direcționat către companiile care au probleme mai grave decât ale noastre. În consecință, nu am apelat la șomaj tehnic, ci am trimis oamenii în concediu de odihnă fără a le afecta veniturile salariale. Din punct de vedere al pieței de desfacere, înainte de criză, 70% din ceea ce produceam livram către Statele Unite și 30% rămânea pe piața europeană. Acum, la 3 luni,  piața europeană a dispărut aproape cu desăvârșire. Piața americană în faza 1 a crizei a fost în scădere dramatică, cam cu 80%- 90% din volumul total de comenzi, dar, la o lună după, am avut plăcuta surpriză de a constata o revenire ca urmare a vânzărilor online de aproape 100%.  Per ansamblu, putem spune că suntem în regulă. Suntem afectați doar în ceea ce privește ponderea clienților pe piața europeană, unde am pierdut o mare parte dintre parteneri, care au închis sau au dificultăți în vânzări. Pentru a contracara pierderile, dezvoltăm Departamentul de vânzări. Lucrăm la un proiect de digitalizare accelerată a prezentărilor și a uneltelor de marketing.”

 

Situată în Țara Moților, în inima munților Apuseni, MONTANA CÂMPENI este o companie cu capital românesc, care urmează tradiția locală de prelucrare a lemnului. Realizează mobilier din rășinoase, fag și stejar, concepții proprii sau proiecte ale partenerilor. Compania dispune de tehnologie modernă și de profesioniști în prelucrarea lemnului. Flexibilitatea tehnologică și puterea de organizare a producției oferă posibilitatea de a produce atât serii mari cât și mici, mobilă pentru locuințe (sufragerii și dormitoare), dar și pentru HoReCa și instituții publice.

 

  

Produsele MONTANA se adresează pieței externe, dar și cumpărătorilor români și pot fi văzute pe mobilamontana.ro

 

 

Str. Moților, Nr.77

Câmpeni, 515500 Jud. Alba

office@montanasa.ro

+40.258.771.863 / 771.865

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT