Home / Industria Mobilei  / MONTANA CÂMPENI a înregistrat cea mai mare cifră de afaceri din istoria companiei

MONTANA CÂMPENI a înregistrat cea mai mare cifră de afaceri din istoria companiei

Compania și-a oprit activitatea doar în primele 3 săptămâni de la instituirea carantinei naționale, din martie 2020. Apoi a lucrat la capacitate normală, cu respectarea strictă a normelor sanitare. Managerul Sorin Sălăgean susține că nu s-au înregistrat îmbolnăviri în fabrică, ceea ce a făcut posibilă onorarea comenzilor la termenele stabilite cu clienții.

 

Sorin Sălăgean, director general MONTANA CÂMPENI, membru în Consiliul Director APMR„La începutul pandemiei am sperat doar la supraviețuire, dar s-a dovedit a fi un an extraordinar, marcând cea mai mare cifră de afaceri din istoria Montanei, cu indicatorii la cote maxime. Am realizat parteneriate foarte bune și solide atât pe piața europeană, dar mai ales pe cea a Statelor Unite ale Americii. Există o conjunctură favorabilă datorată repolarizării economice. Toată lumea reface lanțurile de aprovizionare. S-a conștientizat pericolul unui comerț unidirecțional dinspre China, se caută soluții și, ca atare, eventualele platforme de producție din Europa de Est au devenit din nou interesante pentru diverșii jucători din piața internațională.”

 

 

Compania nu a accesat granturi nerambursabile sau alt fel de ajutoare de stat, în această perioadă.

 

„Din păcate, structura companiei noastre nu a permis accesarea niciunuia dintre fondurile apărute pe piață. Nu ne încadrăm în criteriile de eligibilitate. De aceea, le-aș aduce o critică autorităților și le-aș face chiar o recomandare. Să se aplece și asupra business-urilor deja existente și să sprijine și dezvoltarea acestora, nu numai a noilor afaceri. Cred că acest segment al afacerilor care există a fost oarecum neglijat. Dezvoltarea lor a fost lăsată pe seama antreprenorilor. Sprijinirea continuă a noilor afaceri generează un mediu concurențial neloial. Ce ne învață guvernanții să facem? Să apelăm la inginerii financiare, să înființăm firme noi, care să se încadreze în criteriile lor”, a întrebat retoric managerul Montana.

 

 

Produsele MONTANA se adresează pieței externe, dar și cumpărătorilor români.

 

„Le recomand românilor să cumpere mobilă produsă în România, pentru că atâta vreme cât cei din țările vestice o cumpără, înseamnă că este de calitate, în trend și cred că au un motiv întemeiat să și-o dorească”, susține Sorin Sălăgean.

 

 

MONTANA CÂMPENI este o companie cu capital românesc, care urmează tradiția locală de prelucrare a lemnului. Realizează mobilier din rășinoase, fag și stejar, concepții proprii sau proiecte ale partenerilor. Compania dispune de tehnologie modernă și de profesioniști în prelucrarea lemnului. Flexibilitatea tehnologică și puterea de organizare a producției oferă posibilitatea de a produce atât serii mari cât și mici, mobilă pentru locuințe (sufragerii și dormitoare), dar și pentru HoReCa și instituții publice.

 

 

Mai multe informații pe mobilamontana.ro

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT