Home / Industria Mobilei  / MONTANA CÂMPENI a impresionat publicul cu noua colecție realizată din stejar termotratat

MONTANA CÂMPENI a impresionat publicul cu noua colecție realizată din stejar termotratat

Producător de tradiție din România, MONTANA CÂMPENI realizează mobilier din lemn masiv: rășinoase, fag și stejar, concepții proprii sau proiecte ale partenerilor.

 

 

SORIN SĂLĂGEAN, director general MONTANA CÂMPENI: „Anul acesta am prezentat la IMM Cologne o colecție complet nouă, diferită de tot ce a produs MONTANA până acum. Noutatea o aduce, în primul rând, materialul folosit la realizarea exponatelor, respectiv stejarul termotratat. Culoarea maronie a mobilei este dată de procesul de termotratare a lemnului, nefiind utilizate vopsele, baițuri sau alte substanțe pentru colorarea lemnului. Prin utilizarea acestui material superior, dorim să cucerim un segment important de clienți ,,high-end”, care doresc să își decoreze locuințele cu o mobilă deosebită. Execuția exponatelor este desăvârșită prin colaborarea cu un designer olandez de top.”

 

MONTANA CÂMPENI dispune de tehnologie modernă și de profesioniști în prelucrarea lemnului. Flexibilitatea tehnologică și puterea de organizare a producției oferă posibilitatea de a produce atât serii mari cât și mici, mobilă pentru locuințe (sufragerii și dormitoare), dar și pentru HoReCa și instituții publice.

 

 

Produsele companiei pot fi văzute pe mobilamontana.ro

 

Citeste și: IMM COLOGNE 2020, prima manifestare de referință din acest an pentru industria mobilei

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT