Home / Design  / Moduri uimitoare de a utiliza negrul în bucătărie

Moduri uimitoare de a utiliza negrul în bucătărie

Anul 2017 este anul “greenery”, al exploziei de verde în designul de interior, dar una dintre tendințele cele mai șic este bucătăria cu “pete” negre sau neagră în întregime. Nu spun „culoarea neagră” pentru că negrul nu este culoare. Ca și albul, negrul este o nonculoare și de aceea este atat de simplu de asortat în întreaga industrie a designului, fie ca vorbim despre designul de interior, de produs, fashion design, etc..  Bucătăriile negre, moderne și dramatice, deseori minimaliste, sunt inspirate de hotelurile de lux de tip boutique. Negrul oferă o notă de lux și eleganță într-o cameră și este alegerea perfectă pentru a crea un spațiu indrăzneț și rafinat.

 

Bucătăriile în nuanțe pastelate sau nuanțe de alb au fost și sunt preferate, în general, pentru că sunt aerisite și oferă un sentiment de spațiu. După cum ne-am putea aștepta, la bucătăriile în care negrul este predominant există și pericolul ca încăperile să devină mult prea întunecate, ceea ce poate crea percepția de spații mici și înghesuite.

 

În funcție de generozitatea spațiului și luminozitatea încăperii, negrul poate fi prezent la mobilierul de bucătărie, la blatul de lucru sau doar la accesoriile decorative, cum ar fi tablouri cu rame negre, lămpi sau lustre negre, fața de masă sau vesela neagră, dar și perdelele sau jaluzelele negre. Mulți aleg să aibă pereții negri, podeaua sau aparatele din bucătărie negre pentru a crea aspectul dramatic. Alții preferă doar finisajele negre, la fel de importante ca mobila.

 

Dacă, totuși, ți se pare prea mult o bucătărie complet neagră, poți fi trendy doar cu ajutorul electrocasnicelor și al altor elemente importante din bucătărie: blatul de lucru, plita, cuptorul, chiuveta și bateria, frigiderul sau combina frigorifică, ba chiar și masa sau scaunele din jurul mesei.

 

Iată câteva bucătarii preluate de pe dwell, în care negrul este predominant, sursă de inspirație pentru un design de interior la modă în acest an.

 

blat negru bucatarie bucatarie neagra in intregime bucatarie neagra elemente negre in bucatarie marmura de carrara bucatarie masa neagra de bucatarie bucatarie in intregime neagra bucatarii negre negru in bucatarie pereti negri bucatarie

Review overview
1 COMMENT

POST A COMMENT