Home / Design  / Moda și mobila celebrează Sărbătorile de Iarnă

Moda și mobila celebrează Sărbătorile de Iarnă

Șase designeri de mobilier au fost invitați să joace “scaunele muzicale” pentru brandul de modă COS

screen_shot_2016_12_13_at_5-12-38_pm-0-1

Iată un mod cel puțin simpatic și cu siguranță distractiv de a aduce împreună moda și mobila, mai ales când ambele sunt minimaliste. Renumitul brand de modă minimalist COS, deținut de H&M, a îmbrăcat șase designeri de mobilier în noua lor colecție dedicată petrecerii de Sărbători și i-a trimis “la joacă” pe platoul de filmare, cu tot cu scaunele proiectate de aceștia. Șase designeri, șase scaune și șase vestimentații stylish pentru un clip publicitar din care au de câștigat și mobila și moda și publicul. Jocul cu scaunele este destul de cunoscut de public, iar această idee “colorată” în cromatica destul de anostă a colecției nu face decât să învioreze spiritele înaintea Sărbătorilor de Iarnă.

Philippe Malouin

Philippe Malouin

Lucy Kurrein

Lucy Kurrein

Scurtmetrajul realizat de Lernert & Sander din Amsterdam i-a avut ca protagoniști pe designerul canadian Philippe Malouin, pe Seungji Mun din Seul, fondatorul studioului Mun cu sediul în Copenhaga, pe designerul olandez Marjan van Aubel, pe designerul german de produs Tino Seubert, pe designerul britanic de mobilier Lucy Kurrein și pe Mette Hay, co-fondator al casei daneze de design Hay, fiecare cu un scaun pe care l-a creat.

Marjan van Aubel

Marjan van Aubel

 

Mette Hay

Mette Hay

 

Seungji Mun

Seungji Mun

 

Tino Seubert

Tino Seubert

O trupă live oferă acompaniament grupului care dansează în cerc în jurul setului de scaune care se micșorează cu câte un scaun. Când muzica se oprește, fiecare designer se așează pe un scaun, iar cel care rămâne în picioare este eliminat din joc.
Scaunele sunt simple și minimaliste, fiecare în felul său, și ar arăta “ca acasă” în oricare dintre magazinele COS. Scaunul Well Proven a lui van Aubel este fabricat din spumă de lemn, în timp ce scaunul Soft Edge al lui Hay este făcut din placaj laminat. Scaunul Panel proiectat de Kurre este croit din piele și monatat pe un cadru din oțel, iar scaunele lui Malouin, Mun și Seubert sunt realizate din lemn. Ce scaun va câștiga cursa afli din video de mai jos.

Sursa: curbed.com

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT