Home / Design  / Mobilierul, o investiție considerabilă în toate etapele unei amenajări interioare

Mobilierul, o investiție considerabilă în toate etapele unei amenajări interioare

Hermina Goia, designer de interior: „Fiecare zi începe cu o nouă provocare, motiv pentru care găsesc prezentul captivant, în continuă mișcare. Am proiecte care îmi provoacă creativitatea și mă țin constant în suspans, așa că și viitorul  îl vad dinamic și interesant. Descopăr beneficiari deschiși către noi orizonturi, tot mai conștienți de impactul unei amenajări asupra psihicului uman.”

 

 

La bucătarii tendințele sunt conturate către o amenajare cât mai elegantă, funcțională cu linii simple

 

„În această perioadă,  mai mult ca niciodată am avut cu toții ocazia să redescoperim  gătitul și importanța meselor în familie. Acest prilej de conectare între membrii familiei câștigă teren în detrimentul mâncatului pe fugă. De-aici și solicitările tot mai dese de a crea o zonă de luat masa în conceptele de amenajare. Pe de altă parte, igiena, nevoia de reciclare, sustenabilitatea sunt factori ce-și pun amprenta asupra materialelor folosite la mobiliere”, susține designerul.

 

 

 MAKE IT COUNT 

 

„Cred că adaptarea la solicitările venite din piață, posibilitățile infinite de texturi/materiale și serviciile de calitate mențin întotdeauna ștacheta sus. Mobilierul reprezintă o investiție considerabilă în toate etapele unei amenajări interioare, așa că sfatul meu este să facem ca această investiție să conteze, atât pentru noi ca designeri, cât și pentru producătorii de mobilier și mai ales pentru beneficiari”, susține Hermina Goia.

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT