Home / Interviuri  / Designul și confortul, premisele tuturor proiectelor EverArt

Designul și confortul, premisele tuturor proiectelor EverArt

Producția de mobilier unicat, la comanda clientului sau după tiparul designerului, presupune un efort pentru companie, deoarece costurile implicate sunt mai mari decât cele ale unei serii obișnuite. O piesă unicat trebuie gândită din toate punctele de vedere: linia produsului, funcționalitatea, rezistența structurii și, nu în ultimul rând, accesorizarea acestuia.

 

Mobilier_unicat_ EverArt_2

 

La momentul actual, cele mai căutate sunt canapelele ale căror huse se pot detașa complet, extensibile și cu perne detașabile pentru șezut si spătar. Cumpărătorii își doresc din ce în ce mai mult să poată interveni ușor în interiorul canapelei, pentru a o repara, dacă este nevoie, sau chiar să-i poată schimba configurația.

 Mobilier_unicat_ EverArt_7 Mobilier_unicat_ EverArt_1

 

Mariana Conea, director general EVERART

Mariana Conea, director general EVERART: „Fiecare își caută canapeaua după gustul lui, după spațiul pe care îl are și uneori după bugetul de care dispune. La noi se pot realiza canapele, în funcție de buget. Asta nu înseamnă că scădem nivelul calității. Avem un anumit standard pe care îl respectăm și preferăm sa investim mai mult în produsul de mobilier, mă refer la manoperă, la materiale bune, ca să ne putem bucura de rezultat. Noi punem accent pe design. Foarte multe canapele pot fi bune, pot fi făcute bine și nu au design. Contează foarte mult cum arată. Simplele cusături, capse ornamentale, perne decorative îți pot înfrumuseța casa și viața.”

 

 

Constituită în anul 1999 ca o afacere de familie, bazată pe cunoștințele și experiența anterioară în domeniu, EverArt vine cu o nouă filozofie în design, dar și cu produse și servicii de calitate. Punctul forte se află în îmbinarea construcției tehnice cu competența designului.

 

Mobilier_unicat_ EverArt_3 Mobilier_unicat_ EverArt_4 Mobilier_unicat_ EverArt_5 Mobilier_unicat_ EverArt_6

 

Mobilier unicat EverArt pot fi văzut pe: everart.ro

Citește și:

Tu vii cu ideea, EverArt îți creează canapeaua la care ai visat

Canapele personalizate de la EverArt

EverArt

Femei de succes în designul românesc de mobilier

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT