Home / Promo  / Mobilier smart de înaltă tehnologie pentru casa ta

Mobilier smart de înaltă tehnologie pentru casa ta

De la mașinile de spălat vase și aparatele de cafea inteligente pană la becurile și telefoanele smart, tehnologia de ultimă oră este prezentă, mai mult sau mai puțin, în fiecare casă. Așadar, devine  important ca mobilierul să urmeze același traseu… inteligent. Mobilierul de înaltă tehnologie vă poate ajuta să vă faceți sarcinile casnice de zi cu zi mai eficiente și mai convenabile și să găsiți și ceva timp pentru odihnă confortabilă, tot într-o piesă de mobilier smart. Tot ce mai trebuie făcut, din când în când, este upgrade-ul necesar  pentru a rămâne în actualitate. Iată câteva dintre cele mai bune piese de mobilier high-tech de pe piată, precum stația de încărcare a telefonului în timpul nopții, șezlongul de masaj și relaxare sau scaunul care înțelege modul în care stați și apoi se ajustează corespunzător.

 

Noptiera-Stație de incărcare de la South Shore Nightstand

 

Dacă vă place, ca multor utilizatori de smartphone-uri, să vă încărcați dispozitivele în dormitor, în timp ce dormiți, știți, cu siguranță, cât de deranjante sunt toate firele încurcate împreună pe noptiera de lângă pat. Mai mult, ele chiar pot constitui un pericol de declanșare a unui incendiu. Mai mult decât atât, ultimul lucru pe care ar trebui să-l priviți înainte de a vă culca este o masă plină de dispozitive și fire care provoacă stres, cu toate indicatoarele luminoase intermitente. Noptiera de la South Shore rezolvă toate aceste probleme. Dispune de un sertar încorporat pentru stația de încărcare, care va ascunde cablurile, păstrând, în același timp, dispozitivele încărcate și la îndemână.

 

 

Scaunul Real Relax Full Body Massage 

 

Acest scaun de masaj, care seamănă mai mult a capsulă spațială, vă poate deveni cel mai bun prieten și, în același timp, cel mai experimentat maseur. Dar, mai ales, poate fi o bună afacere pentru oricine, fiind suficient de “priceput” să vă ofere relaxare de la cap pană la picioare prin 4 programe diferite de masaj.  Scaunul are, de asemenea, o funcție suplimentară, cu role, pentru cei care doresc un masaj eficient al tălpilor picioarelor. Încălzitorul încorporat ajută la circulația sângelui și la îmbunătățirea metabolismului. Chiar și pentru persoane mai înalte decât media, scaunul se poate extinde, astfel încât întreaga familie să se poată bucura de relaxarea unui masaj.

 

 

Patul smart Sleep Number i10 

 

Un somn bun de noapte este esențial pentru menținerea bunăstării fizice, a sănătății mintale și a energiei. Această saltea este concepută pentru a vă ajuta să obțineți suficientă relaxare în fiecare noapte, pentru a face fată zilei următoare. Are fermitate și susținere reglabile pe ambele părți, astfel încât este perfectă pentru cuplurile care au preferințe diferite pentru saltele. Tehnologia de reglare a temperaturii și cea Response Air se ajustează automat, răspunzând nevoilor de confort din timpul somnului. În concluzie, ambii parteneri de pat pot dormi în excelente condiții pe această saltea inteligentă high-tech.

 

 

Măsuța de cafea Sobro High-Tech

 

Această masă de cafea nu este un simplu suport pentru cești și pahare. Este echipată cu trei sertare, dintre care unul este frigider, iar celelalte două sunt pentru depozitare. Imaginați-vă că tocmai vă uitați la televizor, la o fază tare, și nu doriți să vă ridicați de pe canapea pentru a lua altă bere; tot ce trebuie să faceți este să scoateți berea deja răcită din… masă! În plus, puteți să sincronizați masa la dispozitivul mobil prin Bluetooth și să ascultați muzică la difuzoarele incorporate. De asemenea, masa conține comenzi care vă permit să ajustați volumul, comenzi bine izolate sub blatul de sticlă, pentru a nu face scurt circuit atunci când se varsă berea pe masă.

 

 

Scaunul de birou Steelcase Think Ergonomic  

 

Acest scaun inteligent înțelege modul în care șezi, apoi se ajustează corespunzător. Sistemul LiveBack integrat se modulează după conformația corpului tău și se mișcă odată cu tine dacă îți ajustezi postura. Scaunul invață, de asemenea, să recunoască greutatea corporală și să se adapteze, astfel încât oricine din familie se poate așeza confortabil pe acest scaun. De asemenea, pot fi  utilizate și ajustările manuale pentru modificări și personalizarea confortului. Spătarul încorporat oferă suport pentru spate mult mai bine decât majoritatea scaunelor de birou, iar brațele reglabile în 4 direcții vă asigură poziția corectă și confortabilă a încheieturilor și a umărului când scrieți la birou. Este, de asemenea, foarte ușor de configurat.

 

 

Sursa: digitaltrends.com

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT